Най-големите "играчи" сред зодиите

Кои са най-големите играчи и свалячи в зодиака, вижте

Джейсън Момоа
Източник: БГНЕС

Още по темата
11:23 | 25 Февруари 2020 г.
Флиртът е цяло изкуство. Някои си го могат и са майстори в завъртането на главата на отсрещния пол. Други пък са по-свенливи. Кои са най-големите играчи и свалячи в зодиака, вижте в този материал.
 
Скорпион
Роден да играе, Скорпионът ще се възползва от всяка ваша емоция и ще ви зареже, без да му пука. Това, че не сте били лесна плячка, е част от удоволствието му; той обича битките и играе, за да спечели.
 
Дева
Девата ще ви изиграе, когато се нуждае от някаква услуга от вас. Но не очаквайте да ви благодари. По-скоро очаквайте да ви блокира и игнорира, когато е получила каквото иска. Щом й писне от вас, ще си тръгне.
 
Козирог
Козирогът обича да се възползва от доброто ви сърце и след това полага огромни усилия да ви убеди, че не той се е възползвал от вас, а точно обратното. Проектира гнева си върху околните, което го прави един от най-големите играчи в зодиака. Понякога единственото, което го интересува е да ви изиграе и да си тръгне.
 
 
Водолей
Известен с лъжливите си обещания, Водолеят ще ви даде фалшива надежда и след това ще оттегли предложението си, точно когато смятате, че всичко е наред. Ще ви прелъсти и изостави, преди въобще да осъзнаете какво става.
 
Риби
Пасивно-агресивни докрай, Рибите ще ви измамят, за да получат своето. Ако им дадете пари назаем, ще ги счита за подарък, имайте го предвид. Няма гаранция, че ще си получите парите обратно.
 
Близнаци
Близнаците не искат умишлено да ви измамят. Просто искат нещо, което е ваше и нямат намерение да го върнат. Или пък да платят за него.
 
Телец
Телецът просто иска това, което иска и ще направи всичко по силите си да го получи. Дори това да означава да ви измами, да открадне от вас или да ви тормози, докато не получи желаното. Поне е честен и ще ви каже в лицето, че не означавате нищо за него.
 
 
Овен
Хората, родени под този знак са умни и едва ли ще ви измамят безсъвестно. Не им е лесно да мамят, но може и да го направят, ако отговаря на нуждите им – стига да знаят, че ще им се размине.
 
Стрелец
Прекалено наивен, за да ви изиграе, Стрелецът все пак може да го направи, ако няма други варианти. Но когато Стрелец мами, веднага можете да разберете. Това е знакът, който е най-малко вероятно да ви излъже, защото всичко се чете в очите му.
 
Лъв
Лъвът е прекалено съвестен, за да изиграе някого успешно, макар идеята да му звучи забавно. „Забавление“ е ключовата дума, макар че вероятно няма да е особено добър в маменето.
 
Рак
Раците са прекалено емоционални, за да искат да наранят съзнателно други хора. Не че не могат да ви изиграят, но не искат да се въвличат в нещо толкова рисково.
 
Везни
Везните по-скоро биха си отрязали едната ръка, отколкото да наранят друг човек. Те не биха могли да мамят успешно. Вероятно ще спрат по средата, ще се извинят и ще ви пожелаят приятен ден.
 
Източник: Монитор
 
 
 
Етикети: зодии , свалячи , флирт
коктейл
10:07 | 29 Май 2020 г.

Не пийте алкохол в жегите: ще ви обезводни!

10:07 | 29 Май 2020 г.
Алкохолът е диуретик и допринася за извеждането на течности от тялото, следователно, пиейки алкохол в горещо време, човек рискува да се о...
Куче-храст в Благоевград
10:00 | 29 Май 2020 г.

Куче-храст радва благоевградчани пред библиотеката

10:00 | 29 Май 2020 г.
Кипарисово дърво, оформено като куче, се появи тази сутрин пред Регионалната библиотека в Благоевград, предаде БГНЕС. Кучето-пазител ...
16:19 | 27 Май 2020 г.

Вижте как мечка следи момче в планината (ВИДЕО)

16:19 | 27 Май 2020 г.
  Кафява мечка проследи 12-годишно момче, докато то събираше борови шишарки по време на разходка по алпийските баири в северната...
15:59 | 27 Май 2020 г.

Обущар направи обувки 70-ти номер, за да се спазва...

15:59 | 27 Май 2020 г.
Григоре Луп, майстор обущар от село Кюйещ, окръг Клуж, е изобретил "обувки за социална дистанция", които помагат на притежатели...
Океан
15:54 | 27 Май 2020 г.

Откриха нови видове месоядни гъби дълбоко в океана

15:54 | 27 Май 2020 г.
Австралийски и немски морски учени откриха най-голямото количество нови видове месоядни гъби в света в дълбоководна експедиция край източ...
11:43 | 27 Май 2020 г.

Изобретателна майка сложи вендинг машина в дома си...

11:43 | 27 Май 2020 г.
Изобретателна майка купи вендинг машина втора ръка за 100 британски лири и я инсталира у дома, така че децата й да заплащат за любимите с...