Как понася изолацията всяка зодия?

От тревогата, че трябва да се намира между четири стени, до щастието да не стъпи на тротоара, всяка от тях реагира различно

изолация, коронавирус
Източник: Pixabay

Поради пандемията на коронавирус, бяхме принудени да изживеем безпрецедентна ситуация: да останем вкъщи и да излизаме възможно най-малко. В тази карантина поне две-три седмици ще трябва да споделяме ежедневието със семейството си и, може би най-трудно, да живеем със себе си.
 
От тревогата, че трябва да се намира между четири стени, до щастието да не стъпи на тротоара, всяка от тях реагира различно. И в това повдение зодията има много общо. Един по един, ето как всеки знак реагира, когато е изправен пред изолация.
 
Овен
 
Доминиращи и организирани, те са идеални за справяне с този тип ситуация. Със сигурност, веднага щом узнаха новината, решиха да приготвят всичко, за да не липсва нищо през тези дни: от храна до семейни занимания. Те използват своята интелигентност и естествен авторитет, за да въведат ред в хаоса и успяват, тъй като имат голям капацитет да надделяват, без да викат или с лошо поведение. С голяма доза здрав разум те знаят как да се справят с кризите, защото са убедени, че всичко се случва, за да ги научи на нещо. Разбира се, трябва да отделят поне един час на ден за упражнения в закрити помещения, за да канализират голямата си енергия.
 
Телец
 
Това е един от знаците, които най-много се радвате да останете у дома. Те са спокойни, те обичат да чистят, подреждат и правят всичко, за което останалите смъртни не са твърде очаровани. Те винаги имат пълни шкафове за моменти на трудно оцеляване, без да минават през супермаркета толкова дълго, колкото е необходимо. Съжителството с тях не е много комуникативно; напротив, те обичат тишината, така че с удобен стол, добра книга и Netflix са в групата на тези, които прекарват най-добре времето вкъщи.
 
 
Близнаци
 
Както във всички аспекти на живота, Близнаците са изправени пред тази ситуация със смесени чувства. Двойни и неопределени, те променят мнението си от време на време и преминават от "Обожавам да съм у дома" до "Не мога да понасям повече", без да спрат. За тях обаче не е трудно да се адаптират към различни ситуации, така че те ще понесат изолацията по достоен начин. Социалните мрежи и уебсайтовете за новини ще бъдат вашите големи съюзници в момента.
 
Рак
 
Непредсказуеми, раците ще се колебаят между тревожността, прекомерната защита на близкото си обкръжение и силната нужда, която имат да излязат, защото мразят рутината, да бъдат затворени и да са далеч от приятелите си. За да избегнат безпокойството, породено от това да се задържат между четири стени, те могат да прибегнат до няколко стратегии: от танци и упражнения или търсене на онези снимки и спомени, които не са виждали отдавна, за да се приближат към своите предишни емоции.
 
Лъв
 
За хората от този знак е много трудно, защото обичат да се социализират и да бъдат в контакт с останалия свят. Родените лидери в тях са свикнали винаги да са тези, които организират семейни събирания, събития и срещи. Благодарение на този капацитет и голямата им щедрост, Лъвовете със сигурност са тези, които правят покупките и помагат на тези, които се нуждаят от тях в сградата или квартала си. Освен това, за да придадат вкус на естествената си суета, те ще публикуват "минута по минута" изолацията си в мрежите.
 
Дева 
 
Структурирани и супер организирани, представителите на Девата са експерти в следването на инструкции, така че няма да имат проблем да мият често ръцете си, да не напускат домовете си и да спазват абсолютно всичко, което им казват. Изправени пред изолацията, не им се налага да изтичат да пазаруват, защото винаги имат хладилник със запаси. Далеч не се плашат и не изпадат в паника, те се стремят да се информират и разберат какво се случва с подробни данни и надеждни източници. Както често се случва, те вече имат своя график от дейности вкъщи по време на карантината.
 
Везни
 
Най-балансираният знак на зодиака ясно разбира ситуацията, анализира я и я приема. Дори ако видите, че някой нарушава карантината или нарушава правило, той бързо ще ви предупреди. Те обаче изпитват трудности да издържат на натиска и затвореността, така че излизането на балкона или вътрешния двор на къщата и качването на фитнес колело ще се превърне в едно от любимите им занимания в наши дни. Донякъде хипохондрици, единственото нещо, което ще ги извади от оста, ще бъде, ако някой киха близо до тях.
 
Скорпион 
 
Със страстта и интензивността, които ги характеризират, Скорпионите със сигурност ще се чувстват неудобно по време на изолация и ще трябва да положат големи лични усилия да не се почувстват претоварени и да не се взривят. Ако са с партньора си, те ще имат много по-приятно прекарване, тъй като ще могат да приложат на практика това, което им харесва най-много: тяхната сексуалност. Да опитват любовта в различни кътчета и измислянето на еротични игри е стратегията за понасяне на изолацията. Ако са сами, мобилният телефон и приложенията за запознанства ще бъдат най-добрите им съюзници.
 
Стрелец
 
Хората от този знак са оптимистично настроени, така че ще се възползват изцяло от карантината, за да почистят, организират, пишат, преустроят средата и да направят всичко, за което не им е оставало време. Винаги актуални, следването на информацията минута по минута също ще бъде част от техните дейности и ще ги превърне в източник за консултации между семейството и приятелите им. Как канализират силното си приключенско безпокойство? "Пътуване" в мрежата, правене на виртуални обиколки и летене чрез тяхното въображение.
 
Козирог 
 
Безопасни, стабилни и много практични, те ще бъдат отговорни за гарантирането, че цялото семейство спазва правилата. Те ще внесат естествената си дисциплина в дома, така че домашният офис ще се превърне в най-добрият начин да канализира своя голям капацитет за работа. Същата тази отговорност, която ги характеризира, обаче води до притеснение от затруднения с посрещане на разходите, които изолация предполага или евентуалният недостиг на продукти.
 
Водолей 
 
Водолеите са непроницаеми, така че никога няма да демонстрират какво чувстват или от какво имат нужда по време на изолация. Някои ще се възползват от затвореността, за да медитират и разсъждават върху живота, нещо, което трябва да направят, а ежедневната забързаност не им позволява. Апокалиптичните сериали и филми ще бъдат техните големи съюзници, за да се справят с тези дни, тъй като те задоволяват постоянната им нужда да знаят каква съдба имат.
 
Риби 
 
Най-съпричастните и обичащи в зодиака, те ще се притесняват много за това да помогнат на близките си, да пазаруватза  бабите и дядовците в сградата или да успокоят телефона хората, които изпитват затруднения . Винаги оптимистично настроени, хората от този знак се надяват, че изолацията и особено кризата, оставят послание за обединение и солидарност за човечеството. Рисуването, писането и креативността ще бъдат ключовете, които ще им позволят да преминат изолацията без притеснение.
18:51 | 25 Май 2020 г.

Инкубатор с пъдпъдъчи яйца ще излети в космоса дог...

18:51 | 25 Май 2020 г.
Инкубатор с пъдпъдъчи яйца се очаква да пристигне на Международната космическа станция следващата година. Той ще бъде предназначен за изс...
17:11 | 25 Май 2020 г.

Как можем да се предпазим от ухапвания от комари?

17:11 | 25 Май 2020 г.
Вярвате или не, комарите имат своето ценно място в природата, тъй като служат за храна на повечето птици, някои бозайници и на известна ч...
Гълъби
16:09 | 25 Май 2020 г.

Странни закони от целия свят, които всеки турист т...

16:09 | 25 Май 2020 г.
Няма държава, която да не е забранила поне едно нещо на територията си. Но някои от забранените плодове на закона са, меко казано, абсурд...
14:46 | 25 Май 2020 г.

Има ли връзка ЦРУ със създаването на "Wind of chan...

14:46 | 25 Май 2020 г.
Песента "Wind of change" на легендарната германска рокгрупа "Scorpions" всъщност е създадена от ЦРУ, за да събори Изт...
14:42 | 25 Май 2020 г.

Какво ви вещаят звездите за месец юни - пълен хоро...

14:42 | 25 Май 2020 г.
През месец юни вярвайте повече на разума, отколкото на сърцето. Или поне нека той да ви води в решения, мислите и действията, които са съ...
14:25 | 25 Май 2020 г.

Какво ви вещаят звездите за месец юни - пълен хоро...

14:25 | 25 Май 2020 г.
През месец юни вярвайте повече на разума, отколкото на сърцето. Или поне нека той да ви води в решения, мислите и действията, които са съ...