Какви са сексуалните фетиши на всяка зодия?

Фетишите са това "нещо", от което не можеш да избегнеш да изпиташ удоволствие, макар и понякога да се срамуваш

белезници, фетиш
Източник: Pixabay

За всеки от зодиакалните знаци има различни ситуации в любовта, здравето, парите и също в секса. Фетишите са това "нещо", от което понякога се срамуваш, но не можеш да избегнеш да изпиташ удоволствие и необяснимо харесваш. Просто е във теб и мечтаеш да го изпълниш.
 
Овен: Този знак е бърз, харесва адреналина, не обича празни приказки. Те са свързани с борбата и риска. Не се страхуват от никакви луди действия в леглото, дръзки са и безскрупулни. Най-големият им фетиш е да сложи белезници на някого и да го накара да се чувства безпомощен в леглото.
 
Телец: Изглежда, че той би се разбирал много добре с Овен. Докато първият знак обича да се поставя белезници, този знак обича да е с белезници. Най-големият му фетиш е да носи белезници, докато е бит с камшик. Той обича и да се чувства силен и непобедим.
 
 
Близнаци: Той обича да се изненадва много, затова ще се остави да  му направят всичко. Но ако му прикриете очите, ще изпадне в мечтан фетиш, ще бъде в екстаз.
 
Рак: За рака няма нищо по-хубаво от това да е най-силната точка на внимание, обличането на секси с дрехи от кожа е най-големият им фетиш.
 
Лъв: Обича да играе мръсно, обича да маже кожата си и тази на партньора с кремообразни продукти като сладолед, кондензирано мляко, бита сметана.
 
Дева: Може би е казал на най-добрия си приятел, най-големият му фетиш е да направи тройка, това е много тайна фантазия.
 
Везни: Този знак има много особена характеристика, обича да се маскира, без да е на празнество за Хелоуин. Костюмите го очароват.
 
Скорпион: Да бъдеш доминиран означава да се чувстваш доволен, Скорпионът обича да бъде доминиран, това е неговата най-голяма и най-силна фантазия. Също обича партньора му да открива кои са най-чувствителните части от тялото му чрез докосване. Готов е да достави наслада на партньора си по всякакъв начин.
 
Стрелец: Татуировките са неговият най-голям фетиш, този знак има много сексуални фантазии, като да го прави в супермаркет, в самолет, на публично място, в гората... На различни места, където може да бъде разкрит, рискът го възбужда.
 
Козирог: Обличането елегантно е достойно за Козирог, за тях няма нищо по-фантастично от това да са елегантни в леглото.
 
Риби: Този зодиакален знак обича мъченията, хапането със зъби и драскането с нокти са част от сексуалните им фетиши.
Етикети: секс , фетиш , зодия
17:11 | 25 Май 2020 г.

Как можем да се предпазим от ухапвания от комари?

17:11 | 25 Май 2020 г.
Вярвате или не, комарите имат своето ценно място в природата, тъй като служат за храна на повечето птици, някои бозайници и на известна ч...
Гълъби
16:09 | 25 Май 2020 г.

Странни закони от целия свят, които всеки турист т...

16:09 | 25 Май 2020 г.
Няма държава, която да не е забранила поне едно нещо на територията си. Но някои от забранените плодове на закона са, меко казано, абсурд...
14:46 | 25 Май 2020 г.

Има ли връзка ЦРУ със създаването на "Wind of chan...

14:46 | 25 Май 2020 г.
Песента "Wind of change" на легендарната германска рокгрупа "Scorpions" всъщност е създадена от ЦРУ, за да събори Изт...
14:42 | 25 Май 2020 г.

Какво ви вещаят звездите за месец юни - пълен хоро...

14:42 | 25 Май 2020 г.
През месец юни вярвайте повече на разума, отколкото на сърцето. Или поне нека той да ви води в решения, мислите и действията, които са съ...
14:25 | 25 Май 2020 г.

Какво ви вещаят звездите за месец юни - пълен хоро...

14:25 | 25 Май 2020 г.
През месец юни вярвайте повече на разума, отколкото на сърцето. Или поне нека той да ви води в решения, мислите и действията, които са съ...
Социална мрежа
13:16 | 25 Май 2020 г.

В "Социална мрежа" днес от 14:30 ч. очаквайте

13:16 | 25 Май 2020 г.
Предаването "Социална мрежа” с нов начален час, всеки делничен ден от 14:30 ч. по Канал 3!   В днешното п...