Какво ви вещаят звездите за ноември - пълен хороскоп за всички зодии

Средата на месеца нещата се успокояват, прилив на енергия ще ви помага във всички сфери на живота

хороскоп, месечен хороскоп
Източник: Канал 3

Началото на месеца ще ви подложи на изпитания, които чрез силна воля ще преодолеете. Средата на месеца нещата се успокояват, прилив на енергия ще ви помага във всички сфери на живота. 
 
ОВЕН

Ноември за представителите на зодия Овен, ще бъде белязан с високо ниво на лична активност и ентусиазъм. Ще имате голямо желание да промените нещо в своята среда. Обаче проявете търпение: сред семейството и приятелите ви ще има такива, които ще поставят под въпрос подобна инициатива и ще откажат да ви помогнат в осъществяването на планираните промени. Но не позволявайте това да ви разстрои. Бъдете ръководени от принципа „ако искате да се справите добре, направете го сами“.
 
През ноември грешки в съставянето на документи или във взаимоотношенията, могат да доведат до конфликтни ситуации. След средата на месеца са възможни преговори, свързани със заем. Внимавайте за настинки в края на ноември. Слабостта и дискомфортът, няма да ви позволят да действате ефективно. Ако пътувате, бъдете внимателни с документи и билети.
 
Любов и семейство
 
Личният живот, ще остане на заден план. Приоритетни ще са работата и парите. На вашата половинка, това може да не се хареса и да доведе до кавги във връзката. Не дразнете любимият човек с разговори за работа. Оставете всички професионални въпроси в офиса и се прибирайте навреме в вкъщи, за да дарите топлина и любов. До края на месеца отношенията с партньора ще се нормализират. Ще настане истинска идилия. Вашият любим ще изпълнява капризите ви и ще прости всички обиди. Също има голям шанс, да намерите дейност, която да се хареса и на двамата.
 
Необвързаните имат голям шанс да се запознаят с влиятелна личност с която да завържат роман. Така че заетостта в работата, може да ви помогне много. Възможно е също да срещнете любовта по време на командировка или конференция. Също така през този период, някои от вас, ще пожелаят да се върнат при предишен партньор и да възстановят стара връзка.
 
Кариера и финанси
 
От началото до средата на ноември, всичките ви мисли ще бъдат заети с работа. Най-вероятно ще ви бъде предоставен нов график или ще направите промени в обичайната си работа. Тези трансформации, със сигурност ще ви харесат. Ако имате възможност да се издигнете в кариерата, тогава не се колебайте да предложите нови идеи. Началото на ноември е много добро време за промяна на професията. Ще бъдете неустоими на всяко интервю и ще може да очаровате всеки работодател.
 
Ще може лесно да установите нови контакти и да развиете старите. Ще имате възможност да създадете нови приятелства и да намерите спонсори. Най-упоритите от вас, ще могат да направят първите стъпки към развитието на собствен бизнес. Ще трябва да работите усилено, но този бизнес ще ви донесе слава и много пари. Така че не се отказвайте от първите неуспехи и опитвайте отново.
 
Здраве
 
Старайте се да излизате на чист въздух по-често, през първата половина на ноември. След работа не бързайте за вкъщи, да легнете на дивана, а спокойно се разходете. Отидете в парка, седнете на пейка и слушайте природата. Отнасяйте се внимателно към нервната си система. Склонни сте да преувеличавате всичко, което със сигурност ще се отрази на вашето здраве. Всякакви емоции ще ви разстроят и ще пречат на нормалния живот. Не трябва да пренебрегвате успокоителните.
 
Не се славите със силен имунитет, следователно, през този период са възможни настинки. Слабата точка, ще са ушите. Ето защо, не забравяйте да носите шапка и не пренебрегвайте препоръките на лекарите. Обърнете също внимание на на бъбреците. Дръжте ги на топло и не ги претоварвайте. Не консумирайте алкохол и агресивни лекарства. Яжте по-малко сол и протеини.
 
ТЕЛЕЦ


През ноември е най-добре за представителите на зодия Телец, да прекарват свободното си време в познатата си домашна среда. По това време ще сте склонни да общувате само с близките хора и доверени приятели. Няма да търсите нови запознанства, тъй като ще сте по- подозрителни и няма да сте готови да пуснете непознати във вътрешния си свят. Сега трябва да обърнете повече внимание на душевното си състояние, така че да имате възможност да помислите за по-нататъшните планове. Основното е, да не се поддавате на негативността.
 
Опитайте се да избягвате недоразумения със семейните и бизнес партньори, както и шумните компании. Бъдете внимателни, когато сключвате споразумения и правите плащания. Повишената амбиция може да насочите към увеличение на финансовото благополучие. През втората половина на ноември е възможно подобряване на условията на труд, прехвърляне на по-висока позиция или увеличаване на доходите.
 
Любов и семейство
 
Началото на ноември за необвързаните, ще донесе много възможности за установяване на романтични отношения. Позицията на планетите, ще благоприятства срещите и запознанствата. Поради факта, че ще излизате по-често, ще може да направите повече запознанства. И от вас ще зависи с кого да имате връзка и кого да оставите като приятел. Новите отношения ще се развиват стремително и бързо може да доведат до сватба. Въпреки това, не бързайте с подобно решение.
 
Семейните, ще бъдат обвити в идилия. Връзката със съпруга, ще стане още по-силна, вероятно заради някои радостни събития. Много двойки ще имат дългоочакваната възможност да станат родители, а тези, които вече са познали това щастие, им предстои труден период с възпитанието на детето. До края на есента домашните дела, ще бъдат заменени от работни. За да избегнете скандали в семейството на тази основа, трябва да бъдете ловки и да успеете да съвместите кариерата с дома.
 
Кариера и финанси
 
В началото на ноември изобщо няма да имате настроение за работа. С трудност ще преодолявате сутрешното ставане, преговорите и срещите. По-добре е да се споразумеете с шефа за кратка ваканция и да отидете на почивка. След пълноценният отдих, представянето ви значително ще се увеличи и ще може да достигнете нови висоти.
 
Успех ще имат творческите личности. През ноември ще може да създадете безпрецедентен шедьовър и да го популяризирате на мащабно ниво. Работата ви ще заинтересува влиятелни хора и ще донесе добри приходи. Основното е да не спирате до тук и да създавате нови проекти. Финансовото състояние ще бъде повече или по-малко стабилно. Ще може да си позволите почивки в чужбина и големи покупки, но е малко вероятно да се случи без заеми.
 
Здраве
 
До средата на ноември вашият имунитет ще бъде на висота и няма да ви подведе, дори в най-лошото време. Дори зараждащите се инфекции бързо ще отшумят. Може спокойно да ходите до многолюдни места и да не се страхувате от зараза. На 4 и 5 ноември обаче, трябва да сте внимателни с остри предмети. Има голяма вероятност от нараняване поради глупост.
 
В средата на месеца, времето е благоприятно за превантивни прегледи. Всяко изследване ще бъде успешно и в този случай резултатите ще са надеждни. Периода също е добър за лечение на зъбите. Почистването и протезирането на зъбите, ще помогне да направите усмивката си още по-неустоима. Обърнете внимание и на зрението си.
 
БЛИЗНАЦИ


През ноември представителите на зодия Близнаци, трябва да завършат започнатите дела и да живеят в хармония със себе си. В работата ще изисквате повишено внимание от другите към вашата личност, ще се дразните по всякакви поводи и ще говорите с неприемлив тон. Препоръчва се да се контролирате и да се стараете да сте максимално тактични, в противен случай през целия период ще трябва да поправяте грешките си. Не бъдете егоисти. Направете другите щастливи и вашият собствен живот, ще се изпълни с топлина и хармония.
 
В края на месеца е възможно укрепване на авторитетът и на финансовото и материално положение. Някой ги чака нов роман, а други разочарование в любовта. Професионалните дела ще бъдат на първо място, последвани от тревоги за домашните любимци. Що се отнася до финансите, през ноември поради своята импулсивна природа, може да се включите в бизнес, без да обмислите предварително всички рискове. В този случай, може да претърпите определени материални загуби. Ако става въпрос за изобретения, ви очаква успех.
 
Любов и семейство
 
Благодарение на позицията на планетите, през ноември ще може да избегнете кавги и разногласия. Вашият любим ще промени гледната си точка, по отношение на вашата работа. Освен това той ще ви осигури подкрепа и грижи. Тази атмосфера ще допринесе за избухването на любов и страст във вашата двойка. Някой от вас, ще се сблъскат с изкушения. Ще ви съблазняват към тайна романтична връзка. Няма да ви е лесно да останете верни, но със сигурност ще се справите с тази задача. Не съжалявайте за пропуснатата възможност да се позабавлявате. Отдайте се на сто процента на любимия и не си създавайте проблеми.
 
От средата на месеца децата ще изискват много внимание. Ще трябва да се занимавате с тяхното образование и здраве. Това допълнително ще обедини вашето семейство. Необвързаните трябва да излизат по-често на социални събития. Една разходка или театър, може да ви доведе до контакт с привлекателен непознат, който скоро ще се окаже много близо до вас. Ще имате много общо, което ще се превърне в свързващ фактор. Романтични запознанства са вероятни до средата на месеца, след това любовните афери ще намалеят.
 
Кариера и финанси
 
Безработните представители на знака, може да разчитат на помощ от човек близо до тях, той ще помогне с намирането на работа. Това може да не е вашата мечтана работа, но чудесен начин да постигнете финансова стабилност. Въпреки факта, че ще бъдете на работа през цялото време, у дома няма да имате големи неприятности. Вашият любим ще се отнася с разбиране към вашите дейности.
 
В този период трябва да бъдете внимателни при подписването на важни документи. Възможни са капани или кражби. Бъдете внимателни с парите си. Някой може нарочно да ви подведе. И още повече, не разказвайте на колегите за вашите планове. Лесно ще ви устроят пречки, за да ви провалят. Финансовата сфера няма да бъде много успешна. Ще трябва да поемете задължения под формата на заеми и да се справяте с тях дълго време.
 
Здраве
 
През ноември се очаква, да имате доста променливо настроение. Поради негативността на периода, ще се чувствате зле. Вероятни сa фантомни болки, вегетативно-съдови прояви, панически атаки. Опитайте се да си почивате повече и да се наспивате добре през този труден период.
 
Погрижете се за сърцето и кръвоносните съдове през втората половина на ноември. Заемете се с превенция, избягвайте мазните и солени храни. Яжте повече фибри и растителни храни. Наблегнете на физическа активност, не пропускайте сутрешните упражнения. Започнете редовно да посещавате басейн. Това много добре ще повлияе на нервната ви система и ще подкрепи опорно-двигателния апарат.
 
РАК


През ноември много от представителите на зодия Рак, ще изпитат силно желание да прекарат повече време в комфортна домашна обстановка. Няма да е лесно да ви завлекат на гости, поради което рискувате да си спечелите име, на не много приятелски настроен човек. Останете спокойни пред всякакви ежедневни неволи - и трудностите ще бъдат преодолени. В моменти на тъга и объркване, отхвърлете всички условности и си позволете да правите това, което обичате повече от всичко друго. Рисувайте, пейте, танцувайте, гледайте филми, ходете сред природата.
 
Мислете свободно, не сдържайте емоциите си. Не се страхувайте да звучите прекалено сантиментално или смешно. Децата ще изискват много внимание и сили през ноември. Не са изключени конфликти между вашите роднини и тези на съпруга. Новите романтични връзки, ще бъдат краткотрайни. Ноември е месец на изпитания, така че бъдете внимателни, особено между 1-ви и 5-и. В края на месеца е по-добре да се въздържате от транзакции, големи покупки и продажби. Съществува риск, да се свържете с недобросъвестни хора.
 
Любов и семейство
 
В личния си живот през ноември, ще имате изключително силна нужда да обичате и да бъдете обичани. Но най-вероятно няма да може напълно да осъществите това. Не бива да бъдете прекалено егоистични. Ако преследвате собствените си интереси, игнорирайки нуждите на партньора, ще влезете в конфликт. Не изпадайте в паника, а просто изчакайте този спорен период да приключи. Следете как се развиват събитията и не правете никакви планове за бъдещето. Краят на месеца ще бъде по-малко емоционален, ще трябва да решавате ежедневни проблеми, да се грижите за децата или да завършите ремонт.
 
За необвързаните в началото на месеца, има вероятност за интересно запознанство. Това може да бъде любов в мрежата, мимолетен флирт в нощен клуб или да срещнете интересен човек, докато се разхождате в парка. Ще бъдете обединени от общи интереси. Някои ще забележат, че са станали много близки и връзка е обречена на успех в бъдеще. Докато други,
ще изживеят една еднократна интимна връзка, може би с човек, когото познавате добре. Най-вероятно след това, ще загубите контакта и цялата комуникация помежду си.
 
Кариера и финанси
 
Ще бъдете много активни и находчиви през ноември. Ще искате да научите нови неща, да помогнете на колегите и да планирате нови проекти. Вашата харизма и интелектуална активност, ще ви помогнат да убедите всеки човек. Ще можете да говорите и преговаряте компетентно. Вашите уменията ще помогнат за напредък в кариерата и осъществяването на нови връзки. С голяма вероятност ще бъдете изпратени на важна конференция, където ще успеете да се запознаете с бъдещ работодател.
 
В края на ноември, ще работите много с информация. Ще решавате както своите, така и чуждите проблеми и това ще ви отнема повече време, отколкото сте мислили. Ще трябва да се договорите със семейството, защото ще оставате до късно, а понякога ще работите и през почивните дни. Някои от вас, изненадващо, ще поискат да променят професията си. За целта ще учите или ще преминете през курсове за повишаване на квалификацията. Това важи особено за творческите личности. Други, ще провеждат майсторски класове или ще дават частни уроци. Това значително ще подобри финансовото ви състояние.
 
Здраве
 
През ноември по отношение на здравето, ще сте по-склонни към настинки. Гърлото и ушите са особено уязвими, затова носете топла шапка и шал, когато излизате навън. В началото на месеца от време на време може да изпитате главоболие, слабост и апатия. Опитайте се да ограничите взаимодействията си с хора, които ви причиняват негативни емоции – в противен случай ще влошите здравето си.
 
През този период има вероятност за травми, така че не рискувайте да правите нещо сами. Когато тръгвате на дълго пътуване, се откажете от ролята на шофьор, сега това е много опасно за вас. В края на ноември следете за бъбреците си. Обличайте се топло и пазете долната част на гърба от студ. Опитайте се да ядете по-малко солено, вероятно е подуване. Като превантивна мярка организирайте си постни дни и напълно се откажете от алкохолните напитки.
 
ЛЪВ


През ноември представителите на зодия Лъв трябва да контролират своя нрав, в противен случай емоциите ще избият и ще ви тласнат към извършване на действия, за които след това ще съжалявате. Тежестта на тревогите, ще престане да ви тежи, ако споделите проблемите си с по-възрастни роднини. Тяхната чувствителност, разбиране, добри съвети ще променят ситуацията към по-добро. Не си струва да започвате откровенни разговори с непознати хора: всичко казано може да се обърне в бъдеще срещу вас.
 
Семейните и домакински дела, ще бъдат в центъра на вашето внимание в средата на ноември. През този период, ще се покажете, като много властна натура. Трябва да проявявате великодушие и да правите компромиси, за да избегнете големи проблеми. Ноември е време на големи непланирани разходи. В началото на месеца, следете за имуществото си, вероятността от кражби е висока.
 
Любов и семейство
 
През първата половина на месеца, може да се насладите на ухажването на любимия човек. Ще имате късмет и често ще получавате подаръци и покани за срещи. Може да не се съмнявате в чувствата на партньора, това е истинска любов. Такава щедрост, може да споходи и вашите близки. Втората половина на месеца, ще събуди у вас романтични чувства. Ще искате да прегръщате и целувате любимия човек по-често. Целият свят ще искри в невероятни цветове, докато обичате и се оставяте да бъдете обичани.
 
Семейните ще се радват на горещи интимни отношения. Чувствата ви са на върха и ще ви доставят бурни емоции. Мнозина ще успеят да излязат за няколко дни в отпуск и да отидат на почивка с любимия човек. През ноември не може да става и дума, за странични любовни увлечения. Доволни сте от своя избор и се чувствате ценени. Необвързаните не трябва бързо да започват нови отношения. Човекът когото сте срещнали, може да се окаже не най-подходящият вариант за вас и скоро да се разочаровате. Това ще се случи дори по-рано, отколкото си мислите.
 
Кариера и финанси
 
През ноември ще бъдете максимално предприемчиви. Енергията ще ви помогне да се справите с най-трудните задачи и да правите по-няколко неща едновременно. Повишената ви ефективност ще повлияе и на решението на ръководството за вашето повишение. Може да сте сигурни, че вече ви подготвят по-висока позиция. Но не бива да се възгордявате, гордостта може бързо да съсипе репутацията ви.
 
Тези които имат собствен бизнес, ще трябва да защитават правата си. Срещу вас ще се плетат интриги и ще се опитват да ви изкарат от пазара, но благодарение на вашата упоритост, още дълго ще останете на повърхността. До края на ноември ситуацията, ще стане повече или по-малко стабилна и ще бъде възможно да поемате рискове. Основното е да се консултирате със знаещи хора по въпроси, по които не сте силни. Финансовото ви състояние, няма да е на висота. Вие харчите твърде много за себе си и не можете да се откажете от удоволствията. Време е да работите върху силата на волята и да се научите да живеете икономично.
 
Здраве
 
Първата седмица на ноември, ще се почувствате заредени с енергия. Ще бъдете енергични, което ще ви позволи да решите много задачи едновременно. Докато сте пълни с ентусиазъм, опитайте се да ходите и да бягате повече. Нетренираните, определено трябва да започнат да спортуват. Напрегнат период се очаква от средата на месеца. Ще трябва да спите много и постоянно да балансирате на ръба на болестта.
 
За да избегнете здравословни проблеми, трябва да прекарвате по-малко време на многолюдни места, да се обличате според времето, да не се храните в места за обществено хранене и стриктно да спазват правилата за лична хигиена. Настинки все пак, ще атакуват тялото ви от време на време. За да избегнете усложненията, пийте редовно чай от малини и лимон, а също и своевременно започнете да приемате витамини.
 
ДЕВА


През ноември представителите на зодия Дева, могат да почувстват, някакво пренебрежение от другите към тях или че изобщо не ги забелязват. Превключете към текущите дела и не се притеснявайте, сега имате достатъчно работа, а и любимият човек има нужда от вашите грижи. Дръжте се по такъв начин, че близките да няма за какво да ви укорят. В спорни ситуации, не хвърляйте обвинения наляво и надясно, опитайте се да разберете истинските причини за случващото се. Пазете се от финансови авантюри, не вземайте пари назаем.
 
Бъдете внимателни през ноември, всеки риск ще бъде неоправдан. Дръжте финансите си под контрол, за да предотвратите загуби. В краят на месеца ви очаква романтика, много запознанства и приключения. Изберете активната почивка. В работата, може да ви обземе неудовлетвореност от кариерата или партньорствата. Ще трябва да поемете върху себе си, голямо натоварване.
 
Любов и семейство
 
В началото на ноември ще бъдете загрижени за външния си вид. Определено ще се възползвате от промяна на имиджа. Ще бъдете просто очарователни и подсъзнателно ще привличате противоположния пол. Промяната във външния вид ще ви донесе много нови запознанства и приятни комплименти от другите. Ще срещнете човек, който не само ще бъде красив, но и умен.
 
За тези, които вече имат връзка, започва малко разтърсване. Може би сте уморени и отегчени един от друг, трябва да разредите вашето общуване с помощта на приятели. Съберете шумна компания или отидете извън града с приятели. Променете пасивната си почивка, на активна. Малко пътуване ще внесе огън във връзката ви. Семейните трябва да обсъдят важни семейни въпроси със своята половинка. Може да се наложи отново да разпределяте домакинските задължения. Опитайте се да разрешите тази трудна задача, така че никой от вас да не бъде обиден.
 
Кариера и финанси
 
През ноември, трябва да работите върху страховете си. Боите се да се захванете със сериозни задачи, страхувате се от повишение или бизнес пътуване. Тези страхове не са оправдани и щом се справите с тях, ще видите много перспективи пред себе си. Ще спечелят най-вече тези, които ще бъдат решени за кардинална промяна в дейността. Новата област, ще ви донесе повече възможности и пари.
 
В работата, може да се появи съперничество. Някои от колегите забележимо ще ви ходи по петите и ще претендира за вашето място. Вашата задача е да се държите спокойно и да не проявявате агресия. Бъдете готови за слухове. Зад гърба ви се водят не много приятни разговори. В края на ноември ще получите малка финансова печалба. Това може да бъде връщане на стар дълг или повишаване на заплатата. Парите трябва да заделите, до възможността за голяма покупка.
 
Здраве
 
В началото на месеца, ще бъдете по-разсеяни, вероятно трудно ще концентрирате мислите си. Това е добро време за овладяване на техники за релаксация и медитация. По-добре да се откажете от екстремните спортове. Има голям шанс за нараняване, затова се опитайте да избегнете потенциално опасни дейности.
 
През втората половина на месеца, са възможни проблеми с опорно-двигателния апарат. Ще трябва да се подложите на физиотерапия или да пиете лекарства. За да поддържате гръбнака си винаги гъвкав, а ставите подвижни, не забравяйте за сутрешните упражнения. Отделяйте на тялото си поне 20 минути три пъти седмично. В допълнение към стандартните упражнения, не забравяйте за контрастния душ и сауна, които ще са от полза не само за костите, но и за кожата.
 

 

Шоколадов Дядо Коледа с маска
21:41 | 23 Ноември 2020 г.

Унгарски шоколатиер сложи маска на шоколадовия Дяд...

21:41 | 23 Ноември 2020 г.
Маската се превърна в най-продавания артикул в света през 2020 г. и макар все още да нямаме официални данни за това, спокойно можем да за...
куче
12:05 | 23 Ноември 2020 г.

Излезе първата коледна песен за кучета! Чуйте я! (...

12:05 | 23 Ноември 2020 г.
С наближаването на Коледа еуфорията около празника постепенно започва да ни завладява. Тази година обаче, тя ще бъде различна за… ...
Джон Ленън
21:50 | 22 Ноември 2020 г.

Албумът с автограф на убиеца на Джон Ленън на търг

21:50 | 22 Ноември 2020 г.
Албумът, който Джон Ленън подписва с автограф за Марк Чапман, часове преди той да го убие, се предлага на търг със стартова цена 400 000 ...
Никол Кидман
15:46 | 22 Ноември 2020 г.

54-годишната Никол Кидман не губи форма (СНИМКИ)

15:46 | 22 Ноември 2020 г.
Актрисата Никол Кидман отдавна не 20-годишна, но това трудно може да се предположи от последните и фотоси, от които си личи, че тя се гри...
жена
15:41 | 22 Ноември 2020 г.

Учени с интересно откритие за женския оргазъм

15:41 | 22 Ноември 2020 г.
Досега се смяташе, че женският оргазъм, за разлика от мъжкия, няма биологична функция, освен, разбира се, да носи удоволствие. Изследоват...
кисело зеле
15:29 | 22 Ноември 2020 г.

Столичани пълнят бидони за кисело зеле

15:29 | 22 Ноември 2020 г.
Столичани предпочитат да си купят прясно зеле от пазара, да го приготвят според вкуса си, а не готово кисело зеле, информира БГНЕС. &...