Какво ви вещаят звездите за ноември - пълен хороскоп за всички зодии (част 2)

Началото на месеца ще ви подложи на изпитания, които чрез силна воля ще преодолеете

хороскоп, месечен хороскоп
Източник: Канал 3

Още по темата
13:30 | 05 Октомври 2020 г.
Началото на месеца ще ви подложи на изпитания, които чрез силна воля ще преодолеете. Средата на месеца нещата се успокояват, прилив на енергия ще ви помага във всички сфери на живота. 
 
 
ВЕЗНИ


През ноември представителите на зодия Везни, ги очаква значителен напредък в бизнеса. Финансовото ви положение, ще се подобри осезаемо. Ще имате много работа и важни поръчки. Но когато става въпрос за вашата кариера, винаги правете компромиси, така ще избегнете сложности с колеги и шефове. За да не бъдете вкарани в конфликт, трябва правилно да изградите система за психологическа защита. Бъдете спокойни, търпеливи и отстъпвайте когато се налага.
 
У дома, ще сте решени да направите промени. Може да започнете ремонт или пренареждане. Късметът, който ще дойде в материалните дела, ще ви помогне да осъществите тези намерения. Връзката с вашият любим, ще е малко нестабилна. Ако искате да съхраните тези отношения, тогава се подгответе да се променяте според ситуацията. Има всички шансове да хармонизирате връзката си. В края на месеца родителите и децата, ще се нуждаят от много внимание. Личният ви живот ще стане по-спокоен, въпреки факта, че едва ли ще бъдете често вкъщи. Вероятно ще имате доста разходи, свързани с децата, обновяване и закупуване на мебели.
 
Любов и семейство
 
Необвързаните, ще искат да се уединят през ноември. Често ще получавате покани за кино, срещи и други интересни мероприятия, но няма да искате да ходите никъде. Най-доброто занимание би било да гледате филми у дома или да прочетете интересна книга. Малко хора могат да ви развълнуват, но има човек, за когото сте готови да скочите от леглото, дори в два часа през нощта. Високи са шансовете, че това е много стар приятел, в когото скоро ще се влюбите. Може би сте забелязали преди това, че той не е безразличен към вас.
 
На семейните им предстои труден избор. Може би, ще искате тайна връзка. Скучните отношения със съпруга, могат да ви доведат до друг човек. Препоръчително е обаче, да направите своя избор и да не се опитвате да стоите на два стола. Ако сте уморени от семейния живот, тогава вземете решение за сериозна стъпка, но помислете добре и претеглете всичко внимателно. Ако се решите все пак на подобна авантюра, тогава може да сте сигурни, че тайната ви скоро ще стане очевидна и няма да избегнете сериозен скандал.
 
Кариера и финанси
 
Ще искате да се заемете с нещо ново. Ако преди не сте имали собствен бизнес, сега е моментът. Късметът, ще е на ваша страна. Само не споделяйте тайните си дори с най-близките приятели. Опитайте се да запазите предприемачеството си в тайна до последно. През втората половина на ноември ще срещнете стар познат, който ще ви помогне много в бизнеса. Ако търсите работа от дълго време, тогава старите връзки ще ви помогнат да получите желаната позиция.
 
Разбира се, ще трябва да проявите постоянство, както и да отстъпвате понякога, за да постигнете това, което искате. До края на есента най-накрая, ще знаете точно какво желаете от живота. Ще сте ентусиазирани и ще се движите енергично напред. Може спокойно да промените сферата на дейност и да не се страхувате, че ще се провалите. Новата работа не само ще повиши вашия професионален статус, но и ще донесе финансови печалби.
 
Здраве
 
Първата половина на ноември, ще бъде много енергична и активна. Не бива обаче да надценявате възможностите си и рязко да се включвате в тежки видове спорт. Силното натоварване, няма да се отрази добре на вашето здраве. През втората половина на месеца избягвайте лекарствата. Има вероятност за пристрастяване към медикаменти. По-добре, се лекувайте с народни средства.
 
До края на месеца здравословното ви състояние, ще се върне към нормалното и ще се почувствате хармонично. Настинките ще ви заобиколят и всички хронични заболявания ще отшумят. Единственото нещо, което може да развали настроението ви, са внезапните скокове на кръвното. Това ще се дължи на променящото се време и стресови ситуации. Препоръчително е, да си почивате и спите повече.
 
СКОРПИОН


Представителите на зодия Скорпион през ноември, трябва да отделят повече време за себе си и изпълнението на своите планове. Не се тревожете, ако все още не сте намерили своята половинка. Липсата на партньор, ще ви даде възможност да се заемете със своите собствени проекти. Продължете да разширявате хоризонтите си, сега е чудесно време за изучаване на чужди езици, пътувания, командировки. Укрепете финансовото си състояние през този месец. В общуването с другите, често ще сте нападателни. Нека мъдростта ви помогне да се справите с агресията.
 
През ноември влюбените, ще могат да укрепят отношенията си. Разделените, ще постигнат примирие, а новосъздадените двойки, ще бъдат заети с домакински дела. Активното участие в обществения живот, може да доведе до проблеми в семейството. А умората от връзката, да ви накара да търсите приключения. Правейки спонтанни и необмислени постъпки, може да обидите любимия. Не се хвалете също, с постиженията и способностите си.
 
Любов и семейство
 
В началото на месеца семейните, ще се къпят в идилия. Ще бъдете максимално откровени със съпруга и много доверчиви към децата си. В замяна на топлите отношения с вашето семейство, ще получите обич и грижа. Намирането на нова любов, този месец няма да е толкова лесно за необвързаните. Ще нарисувате в главата си недостижим идеал и, разбира се, никой истински човек не може да издържи сравнение с него. Така новите познанства, най-вероятно, няма да имат дълго продължение.
 
Други от вас имат шанс да започнат интересен роман с някой, когото познават. Към това, ще ви подтикне общо дело. Дори ще се чудите как не сте го забелязали преди, когато е бил наоколо през цялото време? До края на месеца, ще се почувствате по-малко склонни да излизате от дома, в търсене на нови приятели. Няколко приятели, с които може да обсъдите всички належащи проблеми, ще бъдат достатъчни.
 
Кариера и финанси
 
В професионалната област, няма да имате равни. Както през останалите месеци и през ноември, ще може умело да се справите с новите задачи, ангажименти и да преодолеете предизвикателствата с лекота. Ще бъдете уверени в себе си, а шефовете ще ви наградят за професионалните способности. През ноември ще мислите за вашите колеги. Ще искате да споделите знанията си и да обучите някого. Благодарение на вашите знания, ще съберете много съмишленици и сътрудници. Лидерството, ще ви постави в добра позиция, ще сте обичани, признати и хвалени.
 
Безработните могат да получат добра работа, но трябва да се обърнат за помощ към приятели. Имате много контакти, които могат да ви помогнат да получите длъжност която ви устройва. Бързо ще се присъедините към колектива и включите в задачите. На новото място ще направите приятелства, с които ще вървите ръка за ръка в продължение на много години. Възможно е именно там, да срещнете втората си половинка.
 
Здраве
 
В началото на месеца, няма да имате проблеми със здравето, имунитет ви ще е силен. През този период може спокойно да започнете да посещавате фитнес или да се заемете с други спортни занимания. Към средата на месеца са възможни отравяния с тежки странични ефекти върху черния дроб. Ако е възможно, избягвайте шумни празници и алкохол.
 
В края на ноември, има вероятност за често главоболие. Най-вероятно болката ще бъде причинена от напрежение или стресови ситуации. Трябва да се отървете от старите проблеми и натрапчиви мисли. Не се увличайте с обезболяващи, потърсете алтернативни начини за лечение на проблема. Не забравяйте, че някои заболявания имат психосоматичен характер и не са свързани с патологии в организма.
 
СТРЕЛЕЦ


През ноември представителите на зодия Стрелец, ще бъдат изкушени да правят нещата по свой начин и това може да не се хареса на хората около вас. Бъдете внимателни и се опитайте да бъдете обективни по отношение на поведението си. Възможно е да имате съмнения относно правилността на избрания път, страхове и тревоги. В допълнение, сега ще имате много работа, грижете се за здравето си. Добре е да направите профилактичен преглед. В любовта всичко ще бъде прекрасно.
 
В началото на месеца внимавайте с делата и пътуванията, а най-добре ще е да ги анулирате или отложите за края на ноември. Вероятно ще възникнат лични проблеми в този период, въпреки това, имате сили да хармонизирате отношенията. През първата половина на ноември, ще получите интересни новини, които могат да се окажат съдбовни за вас.
 
Любов и семейство
 
През ноември трябва да бъдете по-разкрепостени, за да бъдете забелязани. Нужно е да блестите в светлината на прожекторите, а не да се криете по тъмните ъгли. Има голяма вероятност, да срещнете любовта на живота си, ако излизате по-често от къщи. В началото може да си помислите, че сте намерили добър приятел, а по-късно чувствата ще прераснат в истинска, силна любов. Вашият избраник ще бъде много успешен човек.
 
В късната есен някои от вас могат да станат обект на любовно преследване от страна на влиятелен човек или дори шеф. Но не само не трябва да му отговаряте с взаимност, но и да избягвате максимална степен всякаква комуникация, за да не се пуснат слухове.
 
Семейните ще бъдат заети с домакински дела и отглеждането на децата. Препоръчително е, по-често да се събирате с приятели и роднини и да излизате. Организирайте също интимна вечер за двама, така ще поддържате пламъка на страстта жив, във вашата връзка.
 
Кариера и финанси
 
През ноември, ще имате много високо самочувствие. Ще ви се струва, че заслужавате повече, отколкото имате. Прекаленото усърдие за повишение, може да раздразни шефовете, затова се опитайте да стоите в сянка, през първата половина на месеца. До края на ноември ситуацията ще се успокои и може да започнете нов амбициозен план. Само не казвайте на колегите си за това, в противен случай те бързо ще предадат слуховете на шефа.
 
Ако решите да смените работата, не бързайте да напускате, докато не намерите нова. Ако напуснете работата си, рискувате дълго да седите у дома, защото няма да намерите нищо достойно за себе си. Безработните може да изкарат малко пари от собственото си хоби. Много хора ще харесат работата ви. Финансовото състояние, ще бъде нестабилно. Често ще ви липсват средства за ежедневните ви нужди. Освен това ще бъдат необходими значителни инвестиции, в някакъв бизнес или в образованието на децата. По-възрастните членове на семейството ще ви подкрепят, ако ги помолите.
 
Здраве
 
През ноември трябва да внимавате за здравето си. Възможно е обостряне на хронични заболявания, поради което е необходима спешна профилактика. Помислете за тези лекарства, които вашият лекар е предписал и не ги пренебрегвайте в началото на заболяването. Ако изведнъж се заразите с някакъв вид инфекция, спешно вземете болничен. Не трябва да работите на крак, в противен случай всичко може да прерасне в дългосрочни усложнения.
 
През втората половина на месеца, ще се появи силна умора. Слабостта и апатията, ще ви карат да лежите по цял ден на дивана. Трябва да превъзмогнете себе си и да излизате по-често на чист въздух. Времето може да не е много добро, но ежедневните кратки разходки ще ви помогнат да укрепите имунната си система и да се заредите с хормона на щастието.
 
В последните дни на ноември, се подложете на оздравителни процедури. Може да посетите спа центъра или да организирате козметични процедури у дома.
 
КОЗИРОГ


През ноември необходимостта от почивка и нови контакти ще тласне някои от представителите на зодия Козирог да тръгнат на екскурзия. Периодът от 20 до 25 ноември е идеален за срещи с приятели и шумни пиршества. Може да очаквате предложения за разширяване на бизнеса. В началото на ноември тайните любовни отношения, могат да навредят на вашата репутация, а хазартът да постави живота ви в опасност.
 
В този месец, няма да сте много доверчиви, така че може да разчита на помощта и мнението на партньорите. И ако те предложат нов проект, тогава още повече си струва да се вслушате. Бъдете тактични, не си губете времето и парите. Опитайте се да обедините своите усилия с тези на колегите. Не поемайте допълнителна отговорност. Инициативата е добро нещо, но не забравяйте за логиката, слушайте съветите и се учете от грешките на другите. Ноември е чудесно време за справяне с финансовите проблеми. Всякакви парични транзакции, сега ще бъдат много успешни.
 
Любов и семейство
 
В началото на месеца ви очаква очарователен роман, който може да се случи навсякъде. Това ще бъде тази страст, която ви липсва отдавна. Но не разчитайте на продължение, скоро ще трябва да се върнете към реалността. Тези, които току-що са се възстановили от неуспешна връзка, могат да разчитат на съдбовна среща. Изправете външния вид и спешно излезте сред хора. Спрете да стоите сами. Вземете приятелите и веднага, отидете да завладеете дансинга.
 
Семейните, ще искат мир и спокойствие. Някой от вас, ще бъдат задушени от чувство на ревност, от което от време на време ще полудявате. Време е да се научите да бъдете по-спокойни и разумни. Позволете на вашата половинка, да бъде по-откровена с вас. Вашите съмнения, са безпочвени. Просто работните проблеми през ноември, са отдалечили любимия човек, но той мечтае да бъде с вас. Не вдигайте скандали, в противен случай може да разбиете личния си живот. Имате нужда от емоционален тласък, направете си през почивните дни малък меден месец, това ще е само от полза.
 
Кариера и финанси
 
Чакат ви истински приключения в професионалната област. В началото на ноември, ще имате перспектива за заминаване в чужбина. Това ще бъде вълнуващо пътуване и в последствие е възможно повишение. Трябва да се утвърдите като компетентен специалист. При пътуването, има вероятност от започване на романтична връзка с колега, но силно се препоръчва да избягвате подобни ситуации. Безработните успешно ще ходят на интервюта. Ще бъдете високо оценени и евентуално поканени от няколко компании наведнъж. Преди да изберете, не забравяйте да претеглите всичко и не бързайте с решението.
 
Тези които имат собствен бизнес, ще почувстват началото на успеха. Ще имате възможността да се срещнете с влиятелни хора, които ще ви помогнат да разширите бизнеса си. Основното сега е да не сте мързеливи и да не отстъпвате назад. В периода от 15 до 25 ноември, се опитайте да не подписвате важни документи.
 
Здраве
 
Може да се наложи да възобновите лечение, което сте изоставили отдавна. Време е да започнете профилактика, за да не се разболеете пак. Избягвайте течения и по възможност поддържайте краката си топли. В най-неподходящия момент, са възможни проблеми със зъбите и ушите. В студеното време, не забравяйте да носите шапка.
 
През втората половина на ноември, може да изпаднете в депресивно състояние. За да се отървете от него, трябва да изхвърлите бремето на миналите събития. Не преувеличавайте всичко което се случва и не го приемайте присърце. Увлечение по някое хоби, ще ви помогне да се успокоите и да намерите себе си. В края на месеца, са вероятни настинки. За профилактика използвайте билкови продукти, яжте повече зеленчуци и своевременно приемайте витамини.
 
ВОДОЛЕЙ


През ноември представителите на зодия Водолей, може да получат оферта, която ще ги принуди да променят дейността си. В началото на месеца трябва да бъдете по-икономични, тъй като са вероятни големи разходи. Също така този период ще бъде богат на кавги с приятели, колеги и роднини. Опитайте се да избягвате неудобните ситуации.
 
Ноември по принцип ще бъде доста продуктивен месец. Спрете да се изнервяте. Да, в началото на есента може да сте имали проблеми, но е време да поемете контрол над ситуацията. Ако сте обидили приятел, потърсете начини да се примирите - просто сте сгрешили. Фокусирайте се върху решаването на най-важните задачи, те ще изискват не само интелектуални, но и финансови инвестиции. Работете добросъвестно - вашата упорита работа, ще донесе страхотни резултати.
 
Любов и семейство
 
В тези сиви дни на ноември, ще изглежда, че връзката с любимия човек се разпада. Не бъдете депресирани, по-добре обсъдете наболелите проблеми и всичко ще се получи. Птицата на щастието, трябва да се държи много здраво. Лесно е да я изпуснете и е трудно да я хванете. Ако сте обвързани с брак, сега трябва да сте особено мили и ласкави с партньора. Поддържайки добро настроение както в себе си, така и в него, ще създадете уникална семейна среда - топла, нежна и доверчива. Не забравяйте да правите от време на време, подаръци на любимия.
 
Свободните представители на знака, няма да имат нищо против роман за една нощ. Ще разбиете повече от едно сърце. В края на ноември, има вероятност да завържете отнощения с успешно продължение. Такава среща може да се състои на улицата, в кафе, дори в библиотека. Освен това веднага ще разберете, че това е вашият човек и имате много общо.
 
Кариера и финанси
 
В професионалната дейност през ноември, ще получите шанс да сключите изгодни сделки, да реализирате проекти, които ще донесат печалба в бъдеще. Съсредоточете се върху решаването на приоритетните задачи, те ще изискват не само интелектуални, но и парични инвестиции. Работете съвестно - вашата упорита работа ще донесе страхотни резултати. През този месец, може по-трудно да общувате с другите. Често ще ви засягат колеги, опитвайки се да изкопчат информация от вас. Такъв тест ще покаже, на кой може да се доверите и на кой не.
 
Към края на ноември ще станете много чувствителни. Това ще се отрази на вашата работоспособност. Летаргията и апатията няма да ви позволи да поемете няколко задачи наведнъж. Редувайте решаването на въпросите. По този начин ще направите по-малко грешки. Въпреки че материалното състояние на ноември, няма да е стабилно, струва си да се опитате да инвестирате в развитието на собствен бизнес или да спонсорирате добре познат проект. Тези действия ще ви помогнат да решите материални и други належащи проблеми в бъдеще.
 
Здраве
 
В началото на ноември са възможни леки неразположения в храносмилателния тракт. Това е сигнал, че е време да започнете диета и в същото време да се заемете с фигурата. Напоследък сте се отпуснали много и си позволявате да ядете нездравословна храна, която е създала проблеми. Избягвайте категорично газирани напитки, чипс и бързото хранене. Опитайте се да се храните здравословно, спазвайте режим, а също и не забравяйте да пиете 2 литра вода на ден.
 
До края на ноември вашето здравословно състояние ще се подобри. Както физически, така и психически ще се чувствате отлично. Плюс това, външният ви вид ще бъде безупречен. Единственото нещо, което ви пречи да водите здравословен начин на живот, са вредните навици. Обещайте си, да проявите силна воля и да се откажете от тях.
 
РИБИ


През ноември са възможни големи покупки и финансови печалби. Избягвайте импулсивните, неоправдани решения в края на месеца. Опитите да изяснявате отношения през този период, не само няма да бъдат увенчани с успех, но и ще доведат до пълен провал. Възможно е да се сблъскате с разочарования. Но винаги ще има приятели, които ще ви помогнат в трудни моменти.
 
Ноември ще бъде добър месец за представителите на зодия Риби, но ще искате да спорите с всички - и у дома, и в работата, което несъмнено е грешка. Може лесно да устоите на атаките на съдбата: планирайте бизнеса си, бъдете организирани и най-важното - контролирайте емоциите си. Вслушайте се в съветите на приятелите - сега те ще донесат много ползи.
 
Любов и семейство
 
В личния живот през ноември, ще сте обзети от негодувание и недоволство от партньора. Знаете как да обичате, но и често се обиждате, а да драматизирате ситуацията ви се получава най-добре. Може да сте недоволни, че избраникът ви не споделя вашето хоби, не иска да обсъжда вашите проблеми, когато имате нужда, не харесва пайовете на майка ви, не ви пожелава лека нощ ... Въпреки това, ще се опитате да скриете чувствата си и просто ще станете по-студени към партньора. За да не изостряте ситуацията, опитайте се да останете известно време насаме със своите мисли, анализирайте вашите действия и тези на избраника си.
 
И след това проведете спокоен разговор на чаша чай или кафе, заявете позицията си, изслушайте партньора си. Да се измъкнете от конфронтацията, ще помогнат топлите прегръдки на любимия човек. За необвързаните първата половина на ноември ще донесе съдбовно запознанство. Може би това ще бъде бъдещият ви съпруг или верен приятел, с когото ще общувате през целия си живот. Вероятно ще трябва да се борите за любовта и да доказвате чувствата си, но знаете, че това си заслужава.
 
Кариера и финанси
 
Началото на месеца е чудесно време за сключване на договори и провеждане на срещи. Ако сте шеф, покажете характера си и не бъдете прекалено меки към служителите, в противен случай ще ви се качат на главата. Когато провеждате интервюта за работа, внимателно подбирайте бъдещите служители, съществува риск да направите грешка и да се свържете с недобросъвестен човек. В средата на месеца ще имате възможност да направите интересни запознанства с влиятелни хора. Такива контакти, ще са от съществено значение за по-нататъшния растеж.
 
Възможно е дори да ви примамят в друга компания, което между другото е много добре за вас. През този период може да получите важни новини, които ще ви тревожат и вълнуват. Следете това да не се отрази на работата ви. Финансовото положение няма да е на висота, но ще може да си позволите ежедневни покупки и пари за забавления. Отложете заемите и не се обвързвайте с нови кредити. Някой ще ви напомни за стар дълг, който ще трябва да върнете.
 
Здраве
 
Въпреки доброто ви състояние, често ще ви мъчи лошо самочувствие. Вие сте податливи на вируси, затова бъдете внимателни. Не забравяйте да използвате антибактериални средства. След посещение на многолюдни места, мийте ръцете и носа си. Доброто настроение, съчетано с компетентно лечение, ще ви помогне бързо да се измъкнете от неразположенията.
 
Последните дни на ноември, са чудесни за самоусъвършенстване. Не само козметичните медицински процедури ще са полезни, но и духовното прочистване. Някои от вас може да посетят психолог, за да се освободят от минали обиди, които причиняват психосоматични заболявания. Честото главоболие, може да бъде свързано с преживявания и спомени от миналото.
 
Източник: astrostar.eu
16:11 | 29 Ноември 2020 г.

Как да разведрим обстановката при работа у дома?

16:11 | 29 Ноември 2020 г.
Принудителната изолация засилва стреса и уврежда здравето. На милиони хора сега им се налага да работят от вкъщи. Някои са пригодили за т...
COVID
08:21 | 29 Ноември 2020 г.

Петте най-смъртоносни епидемии в историята

08:21 | 29 Ноември 2020 г.
От началото на тази бурна 2020 г. науката работи срещу часовника в изследването на COVID-19, обявена от Световната здравна организация /С...
Алкохол
08:07 | 29 Ноември 2020 г.

Жените успяват да прикриват алкохолна зависимост

08:07 | 29 Ноември 2020 г.
Иля Кислер, психотерапевт, нарколог, ръководител на онлайн клиниката на д-р Кислер, разкрива разликата между алкохолизма при жените и мъж...
Пингвин
08:04 | 29 Ноември 2020 г.

Бял пингвин е забелязан на остров Галапагос

08:04 | 29 Ноември 2020 г.
Необичаен обитател, рядък бял пингвин, уникален в света, е забелязан в националния парк Галапагос, съобщава РТС, предаде БГНЕС. Белия...
15:21 | 28 Ноември 2020 г.

Пещерните хора са вземали халюциногенни субстанции

15:21 | 28 Ноември 2020 г.
Екип от американски, британски и южноафрикански изследователи намери ясни доказателства, че пещерните хора, живеещи в днешна Калифорния, ...
Айсберг
10:16 | 28 Ноември 2020 г.

Уникално! При разтопяване на ледник откриха стрели...

10:16 | 28 Ноември 2020 г.
Норвежки археолози са открили колекция от древни артефакти, съобщава "Дейли Мейл".   На планински склон в национал...