Вижте най-желания ерген в Русия

Вижте най-желания ерген в Русия

Не отдавна в един от сайтовете за запознанства се появи профил на мъж с широка руска душа, който търси своята половинка. Какво толкова бихте казали – тия страници са затова, там всеки търси каквото си иска?! Но прочетете обявата на този човек от Санкт Петербург и разберете за какво иде реч. Но, да си знаете от сега – доста ще почетете и ще поревете… Последното е почти сигурно – човекът и до ден-днешен не е намерил своята избраница, все едно девойките са се свършили. А всичко това го превърна в най-желания жених в цяла Русия.

Човекът се казва Сергей, на 39 години. Той иска да се срещне с момиче на 16-20 години, за да създаде семейство(!). Ето какво пише той за своята бъдеща любима:

Кралството расте, а все я няма достойната му пепеляшчица (без вредни привички, с хубавки външни данни и наличие на интелект), за да се превърне в принцеса, способна на преданост, вярност и любов (без интимно минало, знаеща, че рокля може да се сменя и през ден, но чест младежка никога).

ДА НЕ ПИШАТ: онези с мания за величие, считащи, че светът се върти около задниците им; жалките неудачници; отпадналите от брачния пазар; ХОРА С НЕТРАДИЦИОННА ОРИЕНТАЦИЯ; завистливи идиоти, чиито дискусии, съвети, въпроси тук никому не са нужни. Коментари не ми оставяйте – не са ми интересни. Не ми предлагайте за продан телета си – аз съм гнуслив. Пишете ми само по работа, словесната ви плява не ми се чете.

kanal3

kanal3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *