Най-пълният китайски хороскоп за 2019 за всички зодии (част 3)

Според китайската астрологична традиция, знака за 2019г. е на жълтото земно прасе, чийто елемент е Земя

Най-пълният китайски хороскоп за 2019 за всички зодии (част 3)
Източник: freepik.com

Най-пълният китайски хороскоп за 2019 за всички зодии (част 3)

Пълният китайски хороскоп за 2019 година  за знаците Змия, Кон, Овца и Маймуна може да намерите ТУК

Пълният китайски хороскоп за 2019 година за знаците Плъх, Бик, Тигър, Заек може да намерите ТУК

Петел

Обща прогноза

Китайският хороскоп за 2019 г. указва, че обстоятелствата ще бъдат на ваша страна. Много хора ще подкрепят вашите усилия, включително началниците, които обикновено обръщат внимание само на специални хора. Настъпва момент, когато тези, които работят упорито и старателно, ще могат да изпълнят своите мечти. По този начин, ще може да постигнете много повече тази година, отколкото през предходните. Всичко, което трябва да направите е, да не почивате на лаврите си, а да вложите цялата си усърдност в текущите проекти.

През 2019 г. може да станете по-популярни. Може би ще влезете в нова компания, на влиятелни и авторитетни хора. Или може би, ще спечелите слава, за която отдавна мечтаете. Каквото и да е, със сигурност ще ви достави голямо удовлетворение и ще отвори път към още по-големи успехи през следващите години. Но като цяло, ще има сянка на несигурност, когато за известно време, няма да сте уверени в своите способности. Това ще се случи по време на контактите с високопоставени личности, чиято харизма, ще затъмнява всички наблизо. Това ще е така, тъй като обикновено имате, доста ласкателно мнение за себе си. Така че, когато става въпрос за подкопаване на самочувствието, трябва да помните всичките си постижения досега. Те свидетелстват за истинската ви стойност.

Трябва да следите, да не взимате необмислени решения, има голяма вероятност да сторите това тази година. Те ще ви струват много, особено по отношение на финансите. Внимавайте, не се разсейвайте, ще имате склонност към това особено през 2019 г. Трябва да бъдете много внимателни към всичките си задължения, които са ви възложени. Би било много добре да слушате по-често мнението на другите хора. Не мислете, че единствено вие сте прави. Мнението на някой друг, може да ви спаси кожата. Особено през тази година, когато сътрудничеството е изключително важен фактор за постигането на успех.

Любов

Общата ситуация в любовта, ще бъде доста слаба. Въпреки че харесвате да сте обичани, тази година ще се съсредоточите повече върху себе си, страстта и професионалната кариера. Няма да избягвате срещите и романтиката, но ще се отнасяте към всичко, просто като развлечение и няма да търсите сродната си душа. Така или иначе, предполагате че в крайна сметка, все някога ще срещнете подходящия човек, а междувременно защо да не се забавлявате.

Тези които са в постоянна връзка, няма твърде много да мислят за задълбочаване на отношенията с любимия човек. Всичко ще бъде задоволително и според мнението ви, няма да има нужда прекалено много да се престаравате. А и според вас, ще е най-добре изцяло да се съсредоточите върху себе си. За съжаление, този подход може да се окаже катастрофален, за всички романтични отношения. Ако обръщате твърде голямо внимание на себе си, може да забравите, че любимия човек е всъщност, основата на цялото ви щастие.

Пари

Въпреки че ще печелите доста добре, тази година няма да забогатеете. Защо ще стане така? Защото ще харчите толкова, колкото печелите. Парите няма да се задържат дълго във вас. Ще изхарчите твърде много от ресурсите си за екстравагантни забавления и банални вещи, чиято единствена цел е да удовлетворят вашата суета. Поради прекомерния фокус върху придобиването на популярност, ще имате по-малко възможности да увеличите активите си. Не че няма да имате възможност, за добри сделки.

Просто сега няма да мислите твърде много за спечелването на пари, защото основната ви цел през тази година, ще бъде изкачването по стълбата на личния ви социален напредък. Теоретично няма нищо лошо в това. Ако обаче се сблъскате с по-сериозна криза, няма да имате достатъчно финансови резерви. Поради това, трябва да се замислите и да започнете да отделяте, част от спечелените пари. Също така не си струва да инвестирате прекалено много средства, в завоюване на слава, ако не следите за вашите пари. Най-добре е, да разпределите равномерно средствата си, това ще гарантира хармонично развитие на всички сфери на живота. Само тогава, може да се говори за истински успех.

Кариера

Кариерата ще бъде важна за вас тази година, много по-важна от любовта, парите, семейството или здравето и тук обстоятелствата ще са на ваша страна. Не става въпрос за спечелване на богатство, а за укрепване на вашата професионална и социална позиция. Ще искате да вложите много пари, в осъществяването на контакти, които са полезни за вас, отколкото да се съсредоточите върху печеленето на пари. Работата ще има смисъл сама по себе си, така че със сигурност постиженията могат да бъдат задоволяващи. Може да участвате в редица мероприятия, за да повишите квалификацията си и след това да използвате новите умения на работното място.

Бързо ще напредвате в кариерата и по този начин, успехите ще следват един зад друг. Може дори да заемете управленска позиция, ако все още не сте го направили. Ще контролирате също и процеса на набиране на персонал, ще следите и новите служители. Ще отхвърляте всички кандидати с твърде отпуснат морал и тези, които не могат да се справят. Вашите решения, ще бъдат подпомагани от социалните мрежи и други съвременни технологии. Не може да се отрече, че правилният подбор на служители, ще подобри ефективността на вашата фирма.

Семейство

Семейството, ще остане на заден план. Вероятно осъзнавате важната роля която заемат в живота ви, вашите близки, но ще бъдете прекалено съсредоточени върху работата си, за да го оцените. Ефектите, ще бъдат доста неприятни. Членовете на семейството, ще се чувстват отхвърлени, което със сигурност ще окаже ефект и на вас.

Трябва да отделяте, макар и минимално време на любимите хора. Съвместно пътуване може да подобри ситуацията и в същото време да ви даде възможност, за някои бизнес срещи извън града. Може да се каже: два заека с един куршум. Само не отделяйте цялото си време на работата, спомнете си, че семейството е най-важното което имате.

Здраве

Тази година, няма да сте твърде загрижен за здравословното си състояние. Не защото всичко ще е наред. А просто, ще сте прекалено съсредоточени върху професионалната си кариера. Тя ще бъде най-важната. Дори да се окаже изтощително. Една силна доза стрес, свързана с работата, може да отслаби вашият организъм и да стане причина за неразположение.

Струва си да вземете мерки, след появата на първите обезпокоителни симптоми. Пренебрегването им не е добра идея. Още повече, че може да стигнете до болница, точно в момент, който ще бъде от решаващо значение за вашата кариера. Както разбирате, струва си да се погрижите за здравето си - дори и да е само поради възможността да работите.

Куче

Обща прогноза

Китайският хороскоп прогнозира, че ви предстои една добра година. Въпреки това, трябва да решите някои проблеми, ако искате да се наслаждавате на живота напълно всеки ден. Най-трудните решения, ще бъдат свързани с междуличностните отношения. 2019 г., ще ви отвори пътя към стабилността и зрялостта. Ще трябва да се справите с трудни хора, но тяхното влияние ще бъде по-скоро конструктивно, отколкото разрушително. Очакват ви много предизвикателства. Дали ще може да се справите? Това зависи само, от силата на вашата воля.

Интересното е, че в работата ще получите подкрепата на няколко благоразположени към вас хора. Не всеки ще иска да ви навреди. Това е много добра новина, защото харесвате компанията на другите и доброволно си сътрудничите с тях. Тогава се чувствате и много по-добре. През 2019 г., трябва да замените мечтите с практически действия и да продължите да работите за постигането на своите цели. За съжаление, има тенденция да се потопите във вътрешния си свят и в резултат на това, може да се отдалечите от действителността. За да получите правилните резултати, си струва да стъпите с двата крака на земята.

Китайският хороскоп за 2019г., насърчава смелите промени в живота. Ще бъдете щастливи да приемете предизвикателствата- да пътувате или усвоите нови умения. Особено, ако може да включите своите близки. Тази година ще се случат, много промени във вашият живот. Ще трябва да се адаптирате към тях възможно най-бързо, за да се възползвате максимално от възможностите, които възникват. Всеки ден има шанс, да постигнете щастие. Освен ако вече не живеете в пълна идилия. Тогава не остава нищо друго, освен да се наслаждавате на живота.

Любов

Тази година, ще ви донесе много щастие в любовта и най-накрая, вече няма да се чувствате самотни. Независимо дали имате дългогодишна връзка или не – най-сетне, ще се почувствате наистина обичани и ценени. Досега често сте смятали, че противоположния пол ви пренебрегва, но това свършва. През 2019 г., ще бъдете много щастливи в любовта. Необвързаните, ще бъдат много очарователни и ще станат доста популярни сред представителите на противоположния пол. Така че лесно, ще могат да се запознаят с подходящи партньори и да си уредят срещи.

Още повече, че няма от какво да се страхувате - по-голямата част от романтичните срещи ще бъдат успешни. Ще спечелите сърцето на всеки, когото наистина харесвате. Тези от вас, които имат стабилна връзка, може да очакват дете, така че се подгответе за промяна в начина си на живот. Всичко ще се обърне с главата надолу. Трябва обаче да се признае, че това ще бъде промяна към по-добро. Новият член на семейството, ще внесе в живота ви, не само пелени и безсънни нощи, но преди всичко, радостта от откриването на нови форми на щастие.

Пари

Благодарение на стабилното развитие на кариерата, ако работите усърдно, ще получите подобаващо възнаграждение. Парите, няма да дойдат от нищото. Те ще са в резултат, на вашата добросъвестност и ангажираност. Ако успеете да поддържате тези две качества, ще заработите много пари през 2019 г. Извън работното място, може да спечелите много от дейност свързана с личните ви интереси. Това може да бъде креативно хоби, което да развиете и да си докарате, не лош доход.

Ще се убедите в това на свои гръб и ще започнете да чакате следващите благоприятни обстоятелства, с усмивка на лице. Струва си да се отбележи, че ще получите голяма помощ, по пътя към богатството. Някой ще ви подаде ръка, ще ви съветва и води в правилната посока. Така че, когато получи предложение, не го отхвърляйте прекалено набързо. Първо, помислете добре и ако се окаже, че е печелившо – възползвайте се без колебание.

Кариера

Що се отнася до професионалната кариера, през 2019 г., най-добър шанс за напредък, ще имат държавните служители. Така че, ако работите в тази област, може да се радвате. Колкото по-добре се представите, толкова по-бързо ще ви бъде предложена длъжност, за която дори не сте мечтали. Като цяло, през тази година, ще имате възможност да промените работата си.

За интересните предложения, може да сте благодарни на собствените си усилия или на препоръките на другите хора. Важно е да се отбележи, че тази информация се отнася и за тези, които искат да започнат собствен бизнес. Сега е идеалният момент, да се заемете с нещо от което разбирате и се увличате. При изпълнение на задачите, трябва да използвате помощта на другите, защото много ще зависи от тях. Положителните междуличностни отношения, ще ви проправят път към успеха. Помнете това, когато вземате решения за работата си.

Семейство

Ще се радвате на хармония и щастие тази година, но трябва и да внимавате. Проблемите може да изглеждат незначителни, но истината е, че понякога поради незначителни недоразумения, двама близки могат да се отдалечат един от друг, в продължение на много години. Ако не действате с повишено внимание, такава опасност, може да се появи в отношенията с членовете на семейството. За щастие, освен горепосоченото, семейният ви живот трябва да бъде доста положителен.

Китайският хороскоп за 2019 г., не указва за сериозни проблеми, така че може малко да се отпуснете и да прекарате известно време с вашите близки. Може би, ще започнете ремонт у дома. Това е доста добра идея, но при условие, че спазвате принципите на Фън Шуй и ги прилагате. В противен случай промените може да не са много задоволителни и ще се опитвате да поправяте грешки си през останалата част от годината.

Здраве

Ако страдате от хронично заболяване, то сега не трябва да го пренебрегвате. Сега не е моментът, да игнорирате сериозните неразположения. За всеки медицински проблем, трябва да се консултирате с лекар и да започнете подходящо лечение. Особено, че дори малките болежки, ще изискват дълга борба. Въпреки че тази година ще бъде щастлива за вас, трябва да се справите с увеличеното количество отрицателни емоции, дължащи се на стрес и професионални задължения.

Работата ще бъде постоянен източник на нервност. Не защото нещо не е наред. Напротив, всичко ще върви отлично. Проблемът е, че успешната работа обикновено се свързва с увеличен брой задачи и отговорност. И неизменно предизвиква стрес. Много важен въпрос тази година е връзката между храненето и здравето. Трябва да си съставите диета, която ще е подходяща за вас и която ще укрепи не само тялото, но и ще улесни концентрацията. Китайският хороскоп за 2019г., препоръчва растителни продукти, особено зелени зеленчуци и цитрусови плодове.

Глиган

Обща прогноза

Когато настъпва годината на вашето зодиакално животно, в Китай казват, че е дошла - така наречената година на съдбата. Това със сигурност е специална година, но в Китай вярват, че хората, чиято година е настъпила, трябва да са подготвени за изпитания и неочаквани промени. Като общо това ще бъде една нито добра, нито лоша година, в която ще трябва да удвоите усилията си, за да постигнете поне задоволителни успехи. Въпреки че прасето е покровител на 2019г., не очаквайте неограничен просперитет. Напротив, по-скоро ще трябва да се справите с многобройни препятствия, по пътя си към щастието. Китайският хороскоп указва, че хората, родени под знака на прасето, ще преживеят много промени, но не всички ще се окажат положителни.

Някои от вас ще бъдат по-скоро тъжни и разстроени, вместо да се борят, за да постигнат нещо в живота. Няма какво да се крие, ще бъде труден период. Може да изглежда странно, но тази година, ще се самоизмъчвате. Винаги, когато предстои решаващ момент, който е важен за вашето бъдеще, ще го саботирате и ще взимате най-малко благоприятното решение. Как може да отстраните този проблем? Няма да е лесно, но ако започнете да анализирате собствените си мисли и да се изправите срещу емоциите си, има шанса да се преборите с тъмната страна на своята природа. Трябва обаче, да сте честни със себе си. Също така си струва, да се възползвате от помощта на специалисти.

Ще се появят и няколко препятствия, които ще се дължат на забавяне, което ще е характерно за вашето поведение тази година. Вместо да работите, ще предпочитате да лежите и да се наслаждавате на удоволствията. Проблемът е, че последствията обикновено са лоши, ако не работите добре. И така ще бъде през 2019 г. Със сигурност ще бъдете обезпокоени, от липсата на конкретни успехи. Може да осъзнаете, че сте уморени от света и от живота. Ще искате да се откъснете от другите или ще провокирате конфликти, които могат да ви тежат, в продължение на много години. Заслужава си да преосмислите поведението си, за да избегнете страдание в бъдеще. Ако преодолеете вашите собствени ограничения - интелектуални и емоционални, има шанс да постигнете големи успехи през тази година.

Любов

В любовта, не се очаква голям просперитет. Напротив, възможни са много проблеми и недоразумения с партньора. Взаимоотношенията с другите хора, ще бъдат трудни, а когато става дума за взаимоотношения с романтичен характер ... ще се мятате между противоречиви чувства и липса на воля да положите усилия. Тези които имат стабилна връзка, трябва да се подготвят за някои големи промени. Те ще бъдат трудни, неприятни или неизбежни. Единственото нещо, което може да направите по този въпрос, е да сведете до минимум загубите и да поддържате взаимоотношенията на много високо ниво.

В никакъв случай, не се предавайте твърде бързо. Ако чувствате и съвсем малко желание, може да спасите връзката си. За съжаление, необвързаните, няма да бъдат в по-добро положение. Разбира се, ще срещнете някои интересни хора, но никой от тях няма да отговори на вашите очаквания. Това са по-скоро кратки запознанства, чиято единствена цел е да запълнят празнотата във вашето сърце. Така че, ще чакате истинската любов, имайте търпение.

Пари

Поради многобройните проблеми в работата, няма да може да разчитате на твърде големи приходи тази година. Няма да бъде трагедия, но и причина за радост - също. Това ще е средна година, с много средни и нестабилни приходи. Може да загубите важен източник на доходи, който няма да бъде лесно за замените. Тази година трябва да се отнасяте сериозно към финансовите си средства и да ги контролирате през цялото време.

Възможно е да пострадате неочаквано, така че би било добре да имате налични пари в банковата си сметка или да инвестирате в стабилни активи. По този начин, ще се спасите от общата криза. Китайският хороскоп за 2019г. Препоръчва, много внимателно да правите инвестиции. Избягвайте рисковете и се съсредоточете върху това, което гарантира определени печалби. Могат да бъдат дори малки, но постоянни. Това е най-добрият начин, да сведете до минимум последиците от липсата на просперитет.

Кариера

Ще получи повече шансове за професионално развитие тази година, отколкото през предходната. Но какво ще стане, ако не се възползвате от тях? Ще бъдете затрупани с проблеми и трудности в отношенията с колегите, което ще ви накара да се затворите в себе си и да искате да зарежете всичко. Вместо да работите ефективно, много от задълженията ще останат неизпълнени или тяхното реализиране, ще бъде значително забавено. Тази година, ще имате склонност към необичайни идеи, промени в настроението и непредсказуемост в отношенията с другите.

Такова поведение не вдъхва доверие и подкопава авторитета. Може да загубите много в очите на началниците и колегите. Най-добрият начин да се справите с проблемите тази година е ... да изчакате. Не поемайте нови предизвикателства, съсредоточете се върху това, което може да правите наистина добре. С малко усилия, ще успеете да запазите сегашното си положение и да се защитите от много неприятности. Направете го, за да оцелеете тази година и да влезете в следващата, без колосални петна върху вашата репутация.

Семейство

В семейния дом, ще цари хаос. Не става дума за безпорядък на материални обекти, а преди всичко за взаимоотношенията с близките. Всичко това, поради липсата на ангажираност от ваша страна. Нещо повече, някои слухове ще засегнат връзката между членовете на вашето семейство.

Някой може да разпространява фалшива информация, която да вреди на вашето достойнство или на някой близък до вас. Не трябва да давате вяра на тези слухове. Вместо това е по-добре да поговорите с всички заинтересовани страни. Искреното обсъждане, може да изчисти нажежената атмосфера.

Здраве

Ежедневните проблеми, могат да окажат отрицателно влияние върху вашето самочувствие. Здравето ще се влоши, но не дотолкова, че да има повод за притеснение. Просто трябва да се погрижите за себе си. Заемете се с някакъв вид спорт. Ежедневните тренировки, ще ви помогнат да се дисциплинирате, което не само ще укрепи вашето тяло, но и ще ви помогне в професионалните и любовни въпроси. През 2019г, е препоръчително да се доверите на алтернативната медицина. Не става дума обаче, да се откажете от традиционните методи на лечение, а за използването на природни средства.

Билките ще бъдат изключително полезни. Една или две подходящи отвари на ден, ще са достатъчни, за да подобрят значително физическото ви състояние. Най-голямата опасност за вашето здраве през тази година, ще са сладкишите. В комбинация с мързел, те създават експлозивна смес, която в крайна сметка може да ви доведе до болничното легло. Струва си да разработите добра диета, която ще ви предпази от много заболявания и ще ви помогне да водите здравословен начин на живот.

Източник: astrostar.eu

 

 

18:51 | 25 Май 2020 г.

Инкубатор с пъдпъдъчи яйца ще излети в космоса дог...

18:51 | 25 Май 2020 г.
Инкубатор с пъдпъдъчи яйца се очаква да пристигне на Международната космическа станция следващата година. Той ще бъде предназначен за изс...
17:11 | 25 Май 2020 г.

Как можем да се предпазим от ухапвания от комари?

17:11 | 25 Май 2020 г.
Вярвате или не, комарите имат своето ценно място в природата, тъй като служат за храна на повечето птици, някои бозайници и на известна ч...
Гълъби
16:09 | 25 Май 2020 г.

Странни закони от целия свят, които всеки турист т...

16:09 | 25 Май 2020 г.
Няма държава, която да не е забранила поне едно нещо на територията си. Но някои от забранените плодове на закона са, меко казано, абсурд...
14:46 | 25 Май 2020 г.

Има ли връзка ЦРУ със създаването на "Wind of chan...

14:46 | 25 Май 2020 г.
Песента "Wind of change" на легендарната германска рокгрупа "Scorpions" всъщност е създадена от ЦРУ, за да събори Изт...
14:42 | 25 Май 2020 г.

Какво ви вещаят звездите за месец юни - пълен хоро...

14:42 | 25 Май 2020 г.
През месец юни вярвайте повече на разума, отколкото на сърцето. Или поне нека той да ви води в решения, мислите и действията, които са съ...
14:25 | 25 Май 2020 г.

Какво ви вещаят звездите за месец юни - пълен хоро...

14:25 | 25 Май 2020 г.
През месец юни вярвайте повече на разума, отколкото на сърцето. Или поне нека той да ви води в решения, мислите и действията, които са съ...