Шарън Стоун се снимала в Playboy, за да спечели ролята в „Първичен инстинкт”

Актрисата изигра една от най-емблематичните женски роли в историята на киното

Шарън Стоун, първичен инстинкт
Източник: outnow.ch

Шарън Стоун даде рядко интервю на колежката си Дрю Баримор за нейното нов токшоу. 62-годишната Стоун призна, че за да получи ролята на съблазнителната красавица Катрин Трамал в „Първичен инстинкт”, съзнателно е взела решение да се снима гола за Playboy. Актрисата сподели също, че дори на младини винаги е постъпвала повече стратегически, а не импулсивно.

Реших да се снимам специално за Playboy, защото исках да получа роля във филма „Първичен инстинкт”. Макар че тогава изобщо не си представях какво той ще ми донесе. Аз наистина мислих, че това е подходяща роля за мен, и знаех какво да направя, за да я получа”, разказа Стоун.

Ролята й донесе имиджа на секс символ, милиони поклонници и звезден статут, който й позволи да се снима и в други прочули се филми, например в „Казино”, където неин партньор бе Роберт Де Ниро.

Тук може да откриете още любопитни новини!

Но Шарън и Дрю обсъдиха и личния живот. Като майка на три деца, Стоун призна, че изобщо не се интересува от романтични отношения. „Спрях със срещите, защото смятам хората са неискрени и незаслужаващи моето време. Харесва ми повече да прекарвам времето си сама или с децата и приятелите. Просто чувствам, че не ми трябва още едно дете, не искам неискреност, не искам игри. Не знам дори как да го кажа, за да прозвучи правилно”, каза Шарън.

Баримор се съгласи с гостенката си и сподели, че чувства същото. Наскоро актрисата сама призна, че не желае да се омъжва още веднъж.

Имам наистина добри приятели мъже, но когато нещата стиган до емоционална зрелост в отношенията, чувствам, че мъжете и жените се намират на различни равнища”, добави Шарън.

Актрисата сподели пред Дрю, че се старае да внуши тази мисъл и на своите синове: 20-годишният Роън Джоузеф Бронштейн, 15-годишният Лърд Уон Стоун и 14-годишния Куин Кели Стоун.

Понякога те тримата влизат в моята стая, започват някакъв мъжки разговор, а щом ме забележат, казват: „Не трябва да обсъждаме това пред мама”. И аз отговарям: „Вие не трябва да обсъждате това и един пред друг”. Хайде, да поговорим за това. В света има определени страхове, които изпитват момчетата и мъжете, защото съществува неправилното разбиране за силата и за мъжествеността. Затова се опитвам да науча моите момчета, че представите за силен и важен, които излъчват мъжете, може да бъдат изцяло неправилни и е възможно да не се окажат полезни дори в отношенията помежду им”, разказа Шарън Стоун.

16:59 | 28 Октомври 2020 г.

Instagram ще смени политиката си към голотата след...

16:59 | 28 Октомври 2020 г.
Instagram за пореден път попадна под обстрела на общественото недоволство, след като плюс-моделът Найоми Никълъс-Уилямс се превърна в под...
16:42 | 28 Октомври 2020 г.

Песен на Уитни Хюстън е сред най-слушаните от 90-т...

16:42 | 28 Октомври 2020 г.
От кончината на Уитни Хюстън изминаха вече повече от 8 години, но това по никакъв начин не пречи нейните хитове да оглавяват класациите и...
12:42 | 28 Октомври 2020 г.

Тарантино се страхувал до смърт от серийни убийци

12:42 | 28 Октомври 2020 г.
С наближаването на „най-страшния“ ден в света – Хелоуин, новото предаване "История на ужаса" показа известния...
Красивата Гуен Стефани
12:33 | 28 Октомври 2020 г.

Любов! Гуен Стефани се сгоди за Блейк Шелтън (Сним...

12:33 | 28 Октомври 2020 г.
Певицата Гуен Стефани публикува в Инстаграм снимка с годежен пръстен и целувка с Блейк Шелтън, обявявайки официално годежа си, съобщи в. ...
12:16 | 28 Октомври 2020 г.

Ким Кардашиян отпразнува 40-ия си рожден ден на ча...

12:16 | 28 Октомври 2020 г.
Ким Кардашиян Уест е прекарала 40-ия си рожден ден на частен остров с група от най-близките си, съобщи Би Би Си. Риалити звездата беш...
Джейми Фокс
18:45 | 27 Октомври 2020 г.

Сестрата на Джейми Фокс почина на 36-годишна възра...

18:45 | 27 Октомври 2020 г.
36-годишната ДеОндра Диксън почина на 36 години. Новината за смъртта на малката сестра на актьора Джейми Фокс потвърди самия той с публик...