Харисън Форд се разби с частния си самолет (ВИДЕО)

Харисън Форд се разби с частния си самолет (ВИДЕО)

Харисън Форд е извадил страхотен късмет и успял да приземи, макар и не особено гладко, частния си самолет. Актьорът е опитен пилот, но това е третата му авария във въздуха.

Инфарктни моменти в самолетната кабина е имал за последно в началото на новото хилядолетие. Форд, който чукна 72 г., усетил повреда в двигателя още при излитане. За нещастие, не бил набрал достатъчно скорост и височина, за да се приземи перфектно.

От летището в Санта Моника похвалиха екранния Индиана Джоунс за безупречните реакции и заявиха, че имат късмет да се намират на място, подходящо за кацане дори при аварийни ситуации. Форд се приземил на безлюдно голф игрище.

Носът на самолета е смачкан, а Харисън Форд се отървал само с натъртвания. Фенове на актьора му изпращат послания в социалната мрежа с пожелание за бързо оздравяване. 

„В болницата. Татко е добре! Попребит е, но е жив! Той е точно мъжът, когото си представяте! Невероятно силен човек!“, това написа големият син на Харисън Форд. Бен Форд не пропусна да благодари на всички за благопожеланията и позитивните думи.

 

kanal3

kanal3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *