Скандални разкрития по случая Епщайн: Принц Андрю изнудван заради перверзии с младо момиче

Редица документи показват някои смущаващи факти около случая

Какво разкри аутопсията на Джефри Епщайн?
Източник: Reuters

Какво разкри аутопсията на Джефри Епщайн?

Джефри Епщайн е принудил непълнолетно момиче да прави секс с принц Андрю, за да може да изнудва кралската личност, твърдят американски съдебни документи, за които разкрива Ай Нюз.

Според документите, разкрити в Ню Йорк, предполагаемата среща се е състояла в частното имение на Епщайн на Вирджинските острови.

Според сведения на предполагаемата жертва, Вирджиния Робъртс Джуфре, тя е трябвало да „дава на принца всичко, което той поиска, и да докладва обратно на Епщайн за подробностите за сексуалния акт“.

Тук може да откриете още новини от света!

Документите също така твърдят, че Епщайн се е опитвал да се „внедри сред хора с влияние за лична, политическа и финансова изгода, както и за да получи потенциална информация за изнудване“.

Твърди се, че милиардерът е бил домакин на "многобройни изтъкнати американски политици, мощни бизнес магнати, чуждестранни президенти, известен премиер и други световни лидери."

Един от ръкописите съдържа и подробна информация за предполагаема сексуална среща между херцога и госпожица Джуфре в Лондон.

Тя твърди, че е правила секс с мистериозен "принц" - мъж, чието име не е знаела. Но по-рано момичето твърди, че е правило секс с Андрю три пъти.

Принц Андрю категорично отрича да е имал някаква форма на сексуален контакт или връзка с Джуфре.

Тя обаче твърди, че по време на срещата в лондонския нощен клуб „Трамп“, на вечеря навън с Епщайн и бившата му приятелка Гислейн Максуел, принцът шепнел „сладки думи“ в ухото й и я целунал по врата.

По-късно се твърди, че са се къпали в дома на Максуел, за което тя разказва: „Той се наслаждаваше на младото ми тяло, особено на краката, галеше пръстите ми и облизваше петите ми“.

Документите са от съдебна битка през 2015 г., в която Джуфре твърди, че Максуел я е назначила през 2000 г. да бъде сексуална служителка на Епщайн.

Те съдържат и твърдението, че Андрю се е опитал да лобира в САЩ от името на Епщайн, за да помогне за постигането на „благоприятно споразумение със съда“.

Епщайн се призна за виновен и беше осъден през 2008 г. от съда на щата Флорида за склоняване на непълнолетни момичета към проституция, но излежа само 13 месеца.

Твърденията, според които Андрю е лобирал за благоприятна присъда, се съдържат в показанията на двама анонимни обвинители на Епщайн.

Максуел, която в момента чака съдебен процес за предполагаемо вербуване на момичета до 14 години за Епщайн с цел сексуално насилие, се опита да блокира оповестяването на документите чрез своите адвокати.

Джуфре често разказва историята си пред ФБР през последните години, но не е повдигнато обвинение въз основа на нейните твърдения и тя не е една от трите предполагаеми жертви в настоящото наказателно дело срещу Максуел.

Принц Андрю беше призован да се яви пред съда и да бъде разпитан за приятелството си с Епщайн. Последният отне собствения си живот миналото лято докато беше в затвора в очакване на съдебен процес.

20:53 | 15 Август 2020 г.

Младежи вилнеят в Хага заради „коронавирусната ску...

20:53 | 15 Август 2020 г.
Десетки бяха арестувани след няколко поредни нощи на безредици, предаде „Дойче Веле”.   Кметът на нидерландския ...
19:51 | 15 Август 2020 г.

Пожар във фабрика за пластмаси в Атина затвори маг...

19:51 | 15 Август 2020 г.
Голям пожар във фабрика за пластмаси в северното атинско предградие на Метаморфоси е затворил магистралата към Солун, както и околовръстн...
коронавирус
16:12 | 15 Август 2020 г.

Жертвите на COVID-19 по света надминаха 760 000

16:12 | 15 Август 2020 г.
Новият коронавирус е убил най-малко 760 739 души от избухването на епидемията в Китай миналия декември, сочат данни от официални източниц...
15:25 | 15 Август 2020 г.

Чък Норис се заканва да разплаче Лукашенко (ВИДЕО)

15:25 | 15 Август 2020 г.
Американският актьор Чък Норис записа видео съобщение до Александър Лукашенко, чиято официална победа на президентските избори в Беларус ...
Сръбски депутат замеси България в шпионска афера
15:18 | 15 Август 2020 г.

Влизаме с отрицателен PCR в Сърбия от днес

15:18 | 15 Август 2020 г.
От днес всички граждани, влизащи в Сърбия от териториите на България, Хърватия, Северна Македония и Румъния, трябва да имат отрицателен P...
15:08 | 15 Август 2020 г.

САЩ увеличават контингента си в Полша с хиляда бой...

15:08 | 15 Август 2020 г.
Около хиляда американски военнослужещи ще бъдат допълнително разположени в Полша след подписването на споразумение за военно сътрудничест...