Гостите в "Офанзива с Любо Огнянов" на 27.06.2020г

Гостите в
Източник: Канал 3

Гостите в "Офанзива с Любо Огнянов" на 27.06.2020г

В днешното издание на предаването "Офанзива с Любо Огнянов" очаквайте:
 
Президентски съветници на повикване. опасните връзки между Пламен узунов и Пламен Бобоков. задкулисните тайни на "Дондуков" 2 – анализ от политолога Цветанка Андреева.
 
Светлина, повече светлина в двора на държавния глава. ще понесе ли имиджови щети румен радев от аферата със спуснатите посланици на дясната си ръка в президентството. Говори журналистът от "Епицентър" Таня Джоева.
 
Завръщането на коронавируса. Ще ни залее ли епидемията – говори доц. Любомира Гломб, завеждащ катедрата по "Вирусология" в националния център по заразни и паразитни болести.
 
 
Готови ли са болниците за наплив на пациенти. каква е позицията на дпс по скандалите тресящи държавата – зам.-председателят на парламента д-р Нигяр Джафер от ДПС в студиото.
 
Ще подкрепи ли ВОЛЯ искането на БСП за вот на недоверие към кабинета. Коментар от лидера на партията Веселин Марешки.
 
Скритите заплахи от дубай към прокурора по делото на Васил Божков. Достойнството на черната тога и фигурата на Лозан Панов. Говори представляващия ВСС Боян Магдалинчев.
 
Може ли БСП да бъде алтернатива на ГЕРБ в битката за власт. Междуособиците на "Позитано" 20 през погледа на Валери Жаблянов от БСП.
 
Управление под обсада. компроматните битки и атаките на президента румен радев срещу правителството. Говори зам.-председателят на пг на ГЕРБ Красимир Ципов.