"Денят на живо с Наделина Анева": Гост е Мариус Донкин, директор на Народен театър "Иван Вазов"

21:02 | 14 Февруари 2020 г.

"Денят на живо с Наделина Анева": Гост е Мариус Донкин, директор на Народен театър "Иван Вазов"

На Голяма сцена на Народния театър "Иван Вазов" се състоя юбилейното представление на спектакъла "Г-н Ибрахим и цветята на Корана", със специалното участие на автора на постановката - Ерик-Еманюел Шмит.

Това бе двоен празник, тъй като представлението съвпадна и с честването на 70-ия рожден ден на директора на театъра Мариус Донкин.

"Предпочитам да не получавам подаръци, които могат да се купят с пари, предпочитам такива, които не могат да се купят с пари. Аз се разплаках още по време на представлението. Мило е, човек не може да не се развълнува. Като видя тези хора колко са усмихнати след представление, с такова настроение, няма как да не се развълнувам. Това съобщи в предаването на Канал 3 "Денят на живо с Наделина Анева", Мариус Донкин, директор на Народен театър „Иван Вазов”.

"Откровено да ви кажа, аз не съм очаквал такава оценка от тях. Ако артиста е в състояние да си представи, че това всъщност е тази публика, която цял живот е обичал, за която всичко е давал и която всъщност е смисъла да работи тази професия и може да вземе този сумарен образ, сега в момента не може да не се развълнува. Това е видим реален смисъл на някакъв 48-годишен, реален труд в професионално отношение.", допълни той.

Етикети: Денят на живо

гледай на живо

22.09.2020
 • в момента
  Новини
 • 21:20
  Спорт в обектива
 • 22:00
  Новини
 • 22:20
  Патарински LIVE