"Офанзива с Любо Огнянов" на 27.06.2020г: Гост е журналистът от "Епицентър" Таня Джоеван

19:32 | 27 Юни 2020 г.

"Офанзива с Любо Огнянов" на 27.06.2020г: Гост е журналистът от "Епицентър" Таня Джоеван

Президентството потъва в един скандал, от който няма как да излезе. Това съобщи журналистът от "Епицентър" Таня Джоеван по повод разкритията на прокуратурата за разследването за търговия с влияние, в която е замесен Пламен Узунов, секретар на президента Румен Радев.

"Това е най-тежката криза, в която президетнтстрвото е изпадало от началото на този мандат", допълни тя в предаването на Канал 3 "Офанзива с Любо Огнянов".

"Мисля, че в реакцията си президентската институция закъснява, до този момент. Редно е в една такава ситуация президентският съветник  да бъде отстранен. След като в началото на месеца Радев каза, че трябвало да бъдем много взискателни към политиците, мисля че е крайно време и той да защити с действията си думите си . Да дадем примери с политици в други държави. Какво правят там при една подобна ситуация? Подават си оставката"., обясни Джоеван.

"Не е ново, че Радев води война с премиера отдавна. Ново е войната, която започна с прокуратурата, новото е отбрана и нападението, сега изостри тона към прокуратурата, а моето мнение е, че напрежението трябва да бъде смекчено", каза още тя.

гледай на живо

14.08.2020
 • в момента
  Топ шоп
 • 14:00
  Новини
 • 14:30
  Социална мрежа
 • 15:00
  Новини