"Офанзива с Любо Огнянов" на 27.06.2020г : Гост е Валери Жаблянов, БСП

19:36 | 27 Юни 2020 г.

"Офанзива с Любо Огнянов" на 27.06.2020г : Гост е Валери Жаблянов, БСП

"Това, което е видимо от европейските избори от миналата година е, че БСП напусна терена на социалистическата идея". Това съобщи Валери Жаблянов от БСП в предаването на Канал 3 "Офанзива с Любо Огнянов". "Аз не знам дали г-жа Нинова има отговор в идейно отношение на къде иска да изведе БСП. ? "Тя просто не знае. Имам известни съмнения дали изобщо някога я е споделяла. Не може без да споделяш социалистическата идея да водиш партията", допълни той. 

"Врявам, че БСП продължава да има една много голяма отговорност към българското общетсво. От началото на промените в България, от 90-те години, да бъде партията на разума, партията, която търси националния консенсус за значими теми. Партията, която постигна коалиционно мнозинство във Великото народно събрание и изработи днешната Конституция на България", каза Жаблянов. 

"Това, което в момента се наблюдава не е БСП. Корнелия Нинова реши, че ще действа на принципа, това мнение, което не ми хресва, трябва да бъде отстранено заедно с неговия носител. Това за забравени времена в най-трагичните години за социалистическите и комунистическите партии", съобщи още той. 

гледай на живо

13.08.2020
 • в момента
  Повторения
 • 07:00
  Всяка сутрин
 • 09:00
  Новини
 • 09:20
  Парламентът на живо