"Социална мрежа" на 03.07.2020г: Кулинарен фестивал и забавления на открито

19:42 | 03 Юли 2020 г.

"Социална мрежа" на 03.07.2020г: Кулинарен фестивал и забавления на открито

лед дългата социална изолация е време да се върнем към живота с най-добрата храна на колела и любими български музиканти, спазвайки всички правила на безопасност. Restart Live Fest е дългоочакваното продължение на най-вкусното пловдивско събитие Mood for food, този път на софийска земя. На 3 и 4 юли (петък и събота) на столичния стадион Юнак ще се разнасят ароматите на любими стрийт ресторанти.

Ще звучат обичани групи и DJ-и, а богатата двудневна програма ще осигури незабравими изживявания на открито. Дневните развлечения за малки и големи на стадиона в Борисова градина ще са най-разнообразни - от оспорвания джага турнир на българската крафт пивоварна Cohones Brewery, през знаковото шкембе на Grindhouse, до надяждане с люто от Chilli Hills.

За най-малките организаторите са подготвили интерактивен и забавен детски кът. Сред вкусните изкушения на феста няма да липсва и доволно количество храна за размисъл - Пощенска кутия за приказки и премиерното представяне на книгата на Китодар Tодоров – „Петък точно в пет“.

Какво разказаха организаторите на събитието в ефира на предаването на Канал 3 "Социална мрежа", вижте в следващото видео!

Етикети: Социална мрежа

гледай на живо

09.08.2020
 • в момента
  "Спорт в обектива" - избрано
 • 12:00
  Новини
 • 12:15
  Бизнес новини
 • 12:30
  Другото лице