"Беновска пита" на 05.07.2020г: Цветомир Паунов, административен секретар и координатор ГЕРБ-София

19:48 | 05 Юли 2020 г.

"Беновска пита" на 05.07.2020г: Цветомир Паунов, административен секретар и координатор ГЕРБ-София

Политическите партии, включително и ГЕРБ са жив организъм с живи хора. През годините имаше много хора, които изградиха политическият си облик в ГЕРБ. Но тук е момента да кажам, че в една политическа партия най-важен е лидерът. Аз например съм убеден, че в ситауация като тази с короната, ако не беше Борисов, щяхме да затънем и трудно щехме да излезем от това положение. Това съобщи в предаването на Канал 3 "Беновска пита", Цветомир Паунов, административен секретар и координатор ГЕРБ-София.

Премиерът Борисов е лидерът, който създаде ГЕРБ и винаги ще бъде двигател на партията. Винаги лидерът е бил фундамент и водещ на всичко, защото това е човек, който може да създава екип, да изскушва решения, да работи качествено. Няма друга политическа партия, която да предоставя професионална възможност за реализация в политическото пространство, каквато е ГЕРБ.  Не е случайно, че Борисов е най-дълго управляващия министър-председател. Това е човекът, който утвърди България като водеща геопилитическа и стратегичска сила в ЕС.", обясни  координаторът на ГЕРБ-София. 

"Президентът Радев още от самото начало има една полтическа шизофрения и тя няма как да се промени, защото този фундамент е заложен от самото начало. Първо той уж е издигнат от независим орган, междурвеменно е подкрепен от социалистическата партия, пък през времето и от други субекти.", обясни той. 

Етикети: Беновска пита

гледай на живо

14.08.2020
 • в момента
  Бизнес новини
 • 18:00
  НОВИНИ - Централна емисия
 • 20:20
  Денят на живо с Наделина Анева
 • 21:00
  Новини