"Беновска пита" на 05.07.2020г: Гости са Александър Петров - поет и Константин Марков - „Тангра“

19:54 | 05 Юли 2020 г.

"Беновска пита" на 05.07.2020г: Гости са Александър Петров - поет и Константин Марков - „Тангра“

Този момент с пандемията от COVID-19 ни даде възможност за равносметка да се върнем назад и да преосмислим живота си. Това съобщи в ефира на „Беновска пита” по Канал 3 Константин Марков  от  група „Тангра”. Така се роди и песента „Денят”.  Сашо написа един страхотен текст, Илиана Беновска даде идеята, не случайно песента постига такива добри резултати в музикалните класации., допълни той.

От своя страна поетът Александър Петров каза: „Необяснимо е как се разжда една история, просто хващаш иглата и конеца и започваш. В един момент, който е необичаен и стресов, за това си мислех, да преосмислим  колко всичко крехко и преходно."

„В момента имам доста работа, защото музикантите, които нямат възможност да ходят на концерти, започват да творят. Направих една песен дует с Данчо Караджов и Любо Киров, предстои да излезе съвсем скоро. Има работа, но много ми се иска да се отпуши концертната дейност”, каза още той .

„В днешно време е много трудно да има справедливост. До такава степен нещата са объркани и заплетени, че трудно би могло да се направи нещо. В днешните хората имат друга координатна система, преди години имаше кауза, която сега им липсва„, добави Сашо Петров.

Етикети: Беновска пита

гледай на живо

13.08.2020
 • в момента
  Повторения
 • 07:00
  Всяка сутрин
 • 09:00
  Новини
 • 09:20
  Парламентът на живо