"Беновска пита" на 05.07.2020г: Гост е д-р Иван Минчев, стоматолог-имплантолог.

19:58 | 05 Юли 2020 г.

"Беновска пита" на 05.07.2020г: Гост е д-р Иван Минчев, стоматолог-имплантолог.

С една усмивка може да се изразят много неща, дори агресивност, само от формата на зъбитие. Дори една загуба от 1-2 млм. се отразяват. Премиерът Борисов има изтрити зъби, които говорят за това, че много е работил. Това съобщи в ефира на "Беновска пита" по Канал 3 д-р Иван Минчев, стоматолог-имплантолог.

"Искам да използвам вашата трибуна, за да благодаря на тези пациенти, които си поправят зъбите изцяло с пари от техния джоб. Нищо не мога да кажа за политиката на държавата във връзка със стоматологията. Аз лично не работя със здравната каса, защото писането е повече от работата.", допълни той. 

"Трябва да има частни осигурителни фондове, хората трябва да се грижат добре за зъбите си и наш дълг е да ги информираме, защото като дойдат при нас и ми кажат, че детето има два кариеса на млечните зъби и това не е страшно, аз трябва да им обясня, че не са прави, тъй като това може да доведе до трайни последсрвия", каза стоматологът. 

"Много е важно да си мием зъбите редовно, дори в ситуация като тази с коронавируса. 4 часа след като сме си измили зъбите с паста, това ни предпазва от зараза с COVID-19.", категоричен е д-р Иван Минчев. 

Какви са предпазните мерки, които са се въвели, за да бъдат предпазени стоматолозите от коронавируса, вижте в следващото видео.

Етикети: Беновска пита

гледай на живо

03.08.2020
 • в момента
  Новини
 • 15:30
  Социална мрежа
 • 16:00
  Новини
 • 16:30
  Кухнята на Звездев