"Патарински LIVE": Милен Михов, ВМРО: Повече разхлабване на мерките няма накъде да има

18:20 | 06 Юли 2020 г.

"Патарински LIVE": Милен Михов, ВМРО: Повече разхлабване на мерките няма накъде да има

Аз мисля, че повече разхлабване на мерките в борбата с COVID-19 няма накъде да има. Въпросът е как ще бъдат прилагани тези мерки, които вече са въведени. В страната се провеждат масови мероприятия в разрез с всички мерки и това, за което с месеци говорехме, не се случва. Това каза в ефира "Патарински LIVE" по Канал 3 Милен Михов, ВМРО. 

В момента картата на българия ми звучи доста неклъстърно, доста са огнищата, за съжаление и Търново не е по-назад. Виждаме, че един бал доведе до много последствия, много заболели.

"В управленски план, има определени приоритети, за които ние настояваме, те са много ясни, програмата на Каракачанов са справяне с маргинализираните общности, и това трябва да се случи. Другите неща, за които настояваме, безплатната детска градина, доброволната военна служба. Всички сектори, трябва да бъдат обгрижвани, категоричен е Михов. 

"Ние се борим да се приложат определени неща, които не са се случвали от 30 години насам. Каракачанов в рамките на три години, дори и другата, постигна повишението на заплатите на хората под пагон да нарастне с над 40%. Немислимо беше само отпреди три години ние да закупим едни от модерните уръжия във въздушното пространство, в този аспект имаме с какво да се гордеем.", подчерта той. 

"Във Висшето военноморско училище се проведе и подготовка на курсанти за военно обучение", допълни Михов.

Как протича подготовката и защо музикант отиде да се отдаде на доброволна военна служба, вижте в следващото видео!

Етикети: Патарински LIVE

гледай на живо

14.08.2020
 • в момента
  Другото лице
 • 22:50
  Бизнес новини
 • 23:00
  Новини
 • 23:20
  Денят на живо с Наделина Анева