"Патарински LIVE": Съдбата на кабинета след вота на недоверие. Какви са настроенията при политиците?

20:04 | 16 Юли 2020 г.

"Патарински LIVE": Съдбата на кабинета след вота на недоверие. Какви са настроенията при политиците?

По време на протестите проличава един сериозен цинизъм при президента, който нарече родителите на протестиращите мутри, защото демокрацията и прехода започвали именно с тях. Тези хора не бяха мутри и ние затова му искаме или извинение или оставката. Президентът сам си създава импийчмънт с тези цинизми и простотии, които прави. Това каза председателят на партия "Воля" Веселин Марешки в предаването на Канал 3 "Патарински LIVE". 

"На протестите, единствено срещу партия ВОЛЯ от парламентарните и извънпарламентарните партии, всички са в канала, само срещу партия ВОЛЯ няма протест. Хората продължават да протестират по бензиностанциите, по аптеките за несправедливостта, искат спреведливост и аз съм заедно с тях.", допълни той. 

Таско Ерменков от БСП също коментира протестите.

"Всеки протрест, който е предизивкан от неспособността на управляващите да решават проблемите и карат хората да излязат на улиците и да протестират срещу тази неспособност, винаги е свързано с нещо, което е различно от нормално развитие на държавата, така както би трябвало да бъде и винаги има възможност от екстремални последствия."

Етикети: Патарински LIVE

гледай на живо

10.08.2020
 • в момента
  Новини - Централна емисия
 • 20:20
  Денят на живо с Наделина Анева
 • 21:00
  Новини
 • 21:20
  Спорт в обектива