Най-ненормалните фетиши на света (Първа Част)

Най-ненормалните фетиши на света (Първа Част)
Фетишите могат да бъдат сексуални, но това не е задължително. Ще се уверите, ако проследите първа част от най-скандалните фетиши на света.
 
17. Удари в слабините. Честно. Някои мъже си падат по това. Ако ви е идвало да го цапардосате по най-болезненото място – това не винаги е добра идея, защото може и да му хареса. Всъщност британците са създали цял уебсайт, посветен на този фетиш. В него ясно (даже прекалено ясно) са илюстрирани примери с бойни нежни половинки, които млатят мъжете си, защото ги обичат, разбира се.
 
16. Един от най-странните фетиши на света носи името „формикофилия“. Хората с този фетиш се възбуждат от допир на насекоми. За предпочитане е гадинките да полазят ерогенните зони, та дори и да стигнат по-далеч…Най-предпочитани насекоми от формикофилите са скорпиони, мравки и червеи.
 
15. „Гаджето ти е мумия!“, представете си, че за някои хора тази реплика не е обида нито повод за ръкопашен бой в защита честта на половинката. Просто някои хора имат фетиш да опаковат половинките си във фолио, защото мумифицирани по този начин ги възбуждат повече. Това е вариант на един от най-популярните фетиши, свързани с връзване и доминиране над партньора.
 
14. Омораши – японски фетиш, който зарази и Западния свят. Феновете на омораши се възбуждат от добре облечени дами, на които им се пишка толкова, че се подмокрят на публично място. Омораши-фетишистите дори нямат нужда да правят секс с обекта на своето желание.
 
 
13. Мнозина се ентусиазират от болезнени усещания в пъпа. Тази част от тялото е особено чувствителна. Именно затова убождания в тази област доставят особена сексуална наслада.
 
12. Вярвате или не, има хора пристрастени към…клизма. Този фетиш е за напреднали. Йогините го правят от древността, но с цел пречистване на организма. Други пък, защото ги възбужда.
 

11. Трипсолагниа – това е да се възбудиш от масаж по скалпа. Неслучайно такива хора никога не отказват измиване на косата във фризьорския салон.
 
10. Филмът на Дейвид Кроненбърг „Катастрофа“ предизвика скандал през 1996 г. Сюжетът на лентата е за хора, които се възбуждат от катастрофи. Истината е, че има и такива. Симфорофилията е термин, описващ сексуална възбуда от наблюдаване или причиняване на тежки инциденти.
 
 
9. Ароматът на мръсни дрехи кара някои фетишисти да изпитват дива радост. Хората с този фетиш дори си правят специални тридневни партита, на които не сменят дрехите си. След купона всеки прибира носените дрехи в торба и ги предоставя на другарчето си по фетиш…и започва голямото душене. В Япония дори има вендинг машини за мръсно бельо.
 

8. За някои да живееш на място, където често има торнадо е истинско проклятие, но за други връх на сексуалната наслада. Ако снимките на торнадо предизвикват горещи вълни у вас, то може би имате лилапсофилия.

 
 
7. Пони плей е фетишистка игра за хора, които обичат партньорът им да ги разнася на конче, да се облича като конче и да бъде дресиран като възпитано пони.
 

6. Ако ви се е случвало вместо принц на бял кон, на купон да срещнете благороден непознат, което  ви държи косата, докато съжалявате за всичко изпито, то шансът въпросният добряк да е еметофил е много голям. Хора с този фетиш (известен още като „римски душ“) нямат нищо против да наблюдават изхвърлени стомашни сокове.

 

Етикети:
секс
,
фетиш